Păreri Crema DIABETEGEN pentru regenerarea țesuturilor pe baza de Colostru

O prima părere despre DIABETEGEN pe forumuri este aceea ca această crema dedicata tratării rănilor si problemelor pielii este un produs inovator care folosește la maxim calitățile extraordinare ale colostrului in regenerarea țesuturilor.

Conform studiilor coloristul este o substanța naturala bioactiva unica, care are cel mai puternic efect de regenerare a corpului uman.

Colostru are in compoziție peste 250 de substanțe naturale care au ca functie principala protejarea si regenerarea celulelor în organismul uman.

Nutraceuticele biologice de tipul colostrului bovin reprezinta o resursa terapeutica importanta.

Utilitatea lor ca element de profilaxie si tratament adjuvant rezida în actiunea antiinfecțioasă cu spectru larg, insa capacitatea de mediere a răspunsului imun al pacientului se dovedeste cu atat mai valoroasa.
pareri forum crema diabetegen

Colostrul ca si substanta naturala combate atat simptomele de imbatranire mai eficient decat substantele sintetice, dar, de asemenea, determina regresia lor semnificativa.

Crema regenerativa Diabetegen este o crema suta la suta naturala, pe baza de colostru, recomandata conform prospectului pentru tratarea pielii cu probleme: rani, cicatrice, taieturi, ulceratii, arsuri si care nu are niciun efect advers sau contraindicatii.

Combinatia de Colostru si Argint Coloidal face ca Diabetegen crema sa fie produsul perfect pentru tratamentul pielii dupa rani, in timpul procesului de vindecare, pentru pielea slabita sau pielea predispusa la rani.

Nu uitati ca Argintul Coloidal este utilizat in mod curent ca dezinfectant cu spectru larg de uz medical, pentru dezinfectarea apei, este incorporat in cadrul consumabilelor medicale (catetere, sonde endotraheale), este folosit in stomatologie pentru implanturi dentare si este utilizat in cadrul bandajelor specializate si a unguentelor.

Prezenta unor substante ajutatoare in compozitia Diabetegen, cum ar fi Alantoina, Panthenol sau Vitamina E stimuleaza efectul benefic si in acelasi timp facilitaza vindecarea tesutului ranit.

Modul de utilizare a cremei Diabetegen sunt usor si accesibil oricaruia.

Inainte de aplicarea cremei Diabetegen, pregatiti pielea prin spalare sub jet de apa calduta (temp. circa 37) cu sapun delicat.

Nu inmuiati pielea pentru mult timp. Dupa spalare, se usuca pielea delicat cu ajutorul unui prosop. Atentie, nu este necesar sa frecati.

Dupa spalarea si uscarea pielii, se aplica un strat subtire de crema si se maseaza usor, cu atentie deosebita acordata zonelor greu accesibile (de exemplu spatiile dintre degetele de la picioare).

Diabetegen poate fi aplicata direct pe rana. In caz de rani supurande, in prima faza uscati rana, apoi aplicati un strat subtire de crema.

Folositi cel putin de trei ori pe zi. Crema Diabeteget poate fi utilizata imediat dupa ce stratul anterior a fost absorbit.

Pretul unui tub de crema Diabetegen se invarte in jurul sumei de 54 de lei in functie de farmacie si eventualele promotii.


MAI POTI CITI