Pareri OPTREX Actimist Spray 2 in 1 eficient pentru Ochi Obositi si cu Senzatie de Disconfort.

Vederea este esențiala pentru o viata normala iar neglijarea ochilor este o gresela care deseori ne poate conduce la probleme de vedere neasteptate si care ne pot schimba radical stilul de viata.

Asadar, este bine sa ne facem o parere despre Optrex daca tinem sa ne pastram ochii sanatosi. Mai ales ca opiniile si review-urile despre OPTREX sunt pozitive pe majoritatea forumurilor.

Stilul de viata din zilele noastre implica printre altele lucrul în fata ecranului calculatorului timp indelungat. Din acest motiv, ochii nostri pot obosi, intervenind senzatia accentuata de disconfort.
pareri spray  Optrex Actimist ochi uscati

Mai mult chiar, sindromul ochilor uscati (Xeroftalmia) reprezinta unul dintre cele mai frecvente simptome oculare si devine mai frecvent cu inaintarea in varsta deoarece scade secretia lacrimala ca parte a procesului de imbatranire.

Optrex ActiMist Spray 2 în 1 pentru ochi Obositi si cu Senza?ie de Disconfort mentine ochii hidratati prin refacerea stratului natural de hidratare a ochiului.

Optrex hidrateaza zona din jurul ochilor, pentru un aspect frumos al pielii si calmeaza instantaneu timp indelungat, de pana la 4 ore.


Optrex ActiMist Spray 2 în 1 NU deterioreaza machiajul si se poate utiliza impreuna cu lentilele de contact.

Iata si cum sa utilizati conform prospectului, Spray-ul 2 in 1, Optrex ActiMist:

  • Tineti spray-ul la o distanta de 10 cm de pleoapa bine inchisa.
  • Pulverizati de 1-2 ori pe pleoapa inchisa.
  • Aplicati de 3 sau 4 ori pe zi (Optrex ActiMist este recomandat pentru utilizare zilnica).

Nu uitati ca la prima utilizare trebuie sa apasati duza de trei sau patru ori pentru a activa mecanismul de pulverizare.

Si nu ignorati un sfat de bun simt, care vine de la medicii oftalmologi. Ori de cate ori faceti un lucru care necesita concentrare, luati o pauza la fiecare 20 de minute.

Uitati-va la un obiect din departare – un tablou de pe perete sau o priveliste pe geam – pentru cel putin 30 de secunde.

Astfel prin acest exercitiu simplu dar eficient, permiteti ochilor sa focalizeze pe altceva, si le oferiti odihna atat de necesara.


MAI POTI CITI