Păreri BIOMICIN FORTE A15 antibiotic natural apreciat pozitiv în opiniile de pe forumuri

Păreri despre BIOMICIN FORTE A15 un antibiotic natural produs de Fares care contribuie in mod eficient la eliminarea microorganis-melor potențial patogene din tractul respirator, digestiv si genito-urinar.

Ce este BIOMICIN FORTE A15 și pentru ce se folosește


Conform prospectului, BIOMICIN FORTE A15 Fares are in compozitie doua uleiuri esentiale, cel de cimbru si cuisoare care impreuna confera produsului reale valente antibotice naturale.

Uleiul esential de cuisoare este un ulei antibacterian cu spectru larg (pe bacterii gram pozitive si gram negative), antiviral, antifungic, antihelmintic, antiinflamator, antispastic, carminativ, stimulent general, anti-nevralgic, anestezic local, anticoagulant.

Uleiul esential de cuisoare este mult utilizat datorita eugenolului din compozitia sa, care contribuie la eliminarea microorganismelor potential patogene, fiind recunoscut si pentru capacitatea sa de reducere a iritatiilor si a disconfortului de la nivelul gurii, gingiilor si dintilor.
pareri opinii biomicin forte a15 antibiotic natural fares

Celelalt ulei esential din compoztia Biomicin Forte A15 este uleiul de cimbru. Spre deosebire de antibioticele puternice, uleiul de cimbru este un expectorant bland, care nu afecteaza rinichii, inima, ficatul, stomacul sau ochii.

Uleiul de cimbru decongestioneaza tractul respirator, opreste tusea în mod natural si poate vindeca inclusiv infectiile din piept (plamâni, bronhii, laringe si faringe).

Uleiul esential de cimbru este bogat în carvacrol si timol compusi care actioneaza la nivelul membranei celulare a bacteriilor, reducându-i permeabilitatea, ceea ce contribuie la eliminarea microorganis-melor potential patogene din organism.

Exista doua componente în uleiul de cimbru numite caryophyllene si camphene care au proprietati antiseptice si antibacteriene, care împiedica dezvoltarea bacteriilor în interiorul si în afara corpului. Uleiul de cimbru are putere sa le combata, dar sa le si ucida daca este cazul.

Indicatii antibiotic natural Biomicin A15 Fares

- ajuta la eliminarea microorganis-melor poten?ial patogene din tractul respirator, digestiv si genito-urinar

-contribuie la fluidificarea si eliminarea secretiilor mucoaselor tractului respirator.

Contraindicații și efecte adverse Biomicin A15 Fares

Antibioticul natural Biomicin A15 NU se recomandă in caz de ulcer gastro-duodenal, gastrita, femeilor însărcinate, mamelor care alăptează si copiilor sub 10 ani.

Evitati supradozarea sau abuzul.

Bimocin A15 NU se administrează pe stomacul gol.

MOD DE ADMINISTRARE BIOMICIN A15:

Copii 10-14 ani: 1 capsula de 2 ori pe zi, la o ora dupa masa.

Copii peste 14 ani si adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi, la o ora dupa masa. La nevoie se pot administra 4 capsule pe zi.

Durata unei cure cu antibioticul natural Biomicin A15 este de 10-15 zile. Administrarea se poate relua dupa o pauza de 2 saptamani.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE

BIOMICIN FORTE A15 părerea generală extrasa din media comentariilor de pe forumurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Opinii pozitive - 0,75
2. Opinii negative - 0,52
3. Opinii neutr


MAI POTI CITI