Pareri Ceai Baby Drink calmant si antispastic asupra colicilor la bebelusi.


Ceai Baby Drink parere generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Pareri Pro - 3,5
2. Pareri Contra- 1,5

BABY DRINK este un ceai natural recomandat pentru sugari si copii care contine in compozitie 5 extracte vegetale (musetel, lemn dulce, cimbru, menta si anason). Aceste extracte naturale sunt prezente sub forma de pulbere micronizata si indulcita cu glucoza si sucroza.

Musetelul prin glicozidele si azulenele continute are proprietati antispastice si dezinfectante la nivel intestinal, ceea ce conduce la calmarea colicilor.  Datorita efectului sudoripar, musetelul este un adjuvant eficient pentru scaderea febrei din afectiunile respiratorii.
Pareri forum Ceai Baby Drink colici la bebelusi

Lemnul dulce are proprietati antiinflamatorii, antiulceroase, cicatrizante, usor diuretice si laxative fiind si un agent natural de indulcire ce impiedica fermentatia. Prin efectul sau expectorant, lemnul dulce ajuta la fluidifierea secretiilor traheo-bronsice, calmand tusea.

Menta are un efect calmat si antispastic asupra colicilor, precum si un efect de dezintoxicare a organismului prin diureza si transpiratia pe care le produce.

Anasonul are de asemenea efecte antispastice, carminative (ajuta la eliminarea gazelor intestinale) si expectorante. Actiunea anasonului asupra cailor respiratorii se concretizeazã în efectul expectorant, de calmare a tusei.

Deasemenea extractul de cimbru potenteaza efectele expectorante si de reglare a functiilor digestive ale celorlalte componente. Remediile pe baza de cimbru au actiune antiinflamatoare, antibacteriana si antivirala

Datorita proprietatilor sinergice ale celor 5 extracte vegetale din compozitie, BABY DRINK este o formula instant benefica in tulburarile gastro-intestinale survenite la copii precum indigestie, constipatie, flatulenta, in afectiuni respiratorii si in colicile sugarilor.

Ceai Baby Drink 12 Plic - Pharco pret 12,50 lei.

Mod de administrare ceai Baby Drink conform prospectului: Se folosesc 2- 4 plicuri pe zi, intre mese. Continutul unui plic de ceai se dizolva in 50 ml apa in prealabil fiarta si racita (aproximativ 1/4 dintr-un pahar de apa). Se amesteca bine pana se obtine o solutie clara.

Baby Drink NU necesita fierbere sau indulcire.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii