Pareri FLAMOZIL Hidrogelul eficient in tratarea ulcerului varicos. Prospect si preturi.

FLAMOZIL parere generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de despre unguente care funcţionează pentru ulcerul de gambă :

1. Pareri Pro - 0,71
2. Pareri Contra- 0,56
3. Păreri Neutre - 0,52

Flamozil este un gel hidrocoloidal, un produs comercializat de Est Invest Farma, care conform prospectului, nu contine parabeni si este indicat in tratarea ranilor acute sau cronice, umede sau uscate, deschise sau inchise.

Ulcerul varicos este o afectiune intalnita la aproximativ 2% din populatie, fiind cunoscut si sub denumirea de ulcer de gamba.
forum-pareri-flamozil-gel-ulcer-varicos

Ulcerul varicos reprezinta leziunea pielii data de afectiunile venelor membrelor inferioare. Este frecvent întalnit (reprezinta 80% din plagile cronice ), este dificil de tratat si deseori recidiveaza.

Ulcerul varicos se dezvolta de regula ca urmarea existentei altor afectiuni, cele mai frecvente fiind bolile arteriale si cele venoase.

Ulcerul varicos poate capata, in functie de gradul de avansare al acestuia, aspectul unei rani deschise, cu secretii abundente.

Principalele caracteristici ale ulcerului varicos:
  • de obicei este situat deasupra gleznei,
  • este înconjurat de piele colorata în brun
  • sunt prezente varicele si edemul,
  • dimensiunile sunt variabile, de la cativa milimetri pâna la zeci de centimetri.
Ulcerul varicos este o afectiune ce necesita în primul rand un tratament local. Tratamentul ulcerului de gamba se va realiza cu ajutorul unor produse pe baza de hidrogel, care vor curata rana fara a deteriora tesutul sanatos si vor reduce incarcarea microbiana.

De asemenea, hidrogelul stimuleaza formarea de celule noi si determina închiderea plagii.

Astfel, Flamozil este solutia eficienta din  punct de vedere terapeutic si economic pentru tratarea ulcerului varicos!

Flamozil este un hidrogel care creeaza un mediu favorabil procesului de vindecare a ranii: pastreaza nivelul de umezeala optim si hidrateaza ranile uscate.

Flamozil este combinatia optima pentru vindecarea ranilor: carbomer acid coloidal, carnozina, apa, substanta de conservare.

Flamozil este un gel hidrocoloidal ce nu contine parabeni si este indicat în tratarea ranilor acute sau cronice, umede sau uscate, închise sau deschise.

Flamozil gel are un efect pozitiv asupra ranii în etapa de curatare. Permite hidratarea unei rani necrotice uscate, ceea ce intensifica debridarea autolitica si determina crearea de tesut de granulatie.

Aceasta caracteristica a gelului Flamozil îl face foarte potrivit pentru tratarea ranilor cronice sau pentru ranile cu proces de vindecare lent.

Flamozil este indicat si pentru ranile provocate de: picior diabetic, escare, ulceratii, plagi chirurgicale, arsuri, taieturi.

Indicatii de utilizare :

Aplicare Flamozil pe rani deschise:

- se curata si se dezinfecteaza rana; se usuca cu atentie

- se aplica un strat gros (0,5-0,75cm) pe rana si se acopera cu un plasture

- se lasa bandajul pe rana pentru una pâna la trei zile, pâna când gelul se dizolva

- se reduce aplicarea de Flamozil când apare o crusta pe rani

Aplicare Flamozil pe rani inchise:

- se curata si se dezinfecteaza zona de tratat

- se aplica Flamozil pe rana

- se acopera cu un bandaj (daca este necesar)

💗💗 VERIFICA AICI PRETURILE FARMACIILE DR. MAX 💗💗

Ingrediente Flamozil conform prospectului: carbomer coloidal acidic, carnozina, apa, substanta de conservare: citrat de argint.

Forma de prezentare: spray 75 gr, tub 50 gr.

Flamozil este disponibil în reteaua de farmacii CATENA, SENSIBLU, ROPHARMA, Dona, Remedia, Richter, Medimfarm la un pret mediu de 40 lei Flamozil Gel unguent si 68 lei Flamozil spray

MAI POTI CITI