Pareri ViTiX Gel 50 ml ACM. Prospect si mod de utilizare.


ViTiX Gel 50 ml parere generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Pareri Pro - 3,1
2. Pareri Contra- 1,8

Conform prospectului ViTiX este un gel repigmentant fara nici un efect secundar, cu un continut foarte bogat in antioxidanti primari (catalaza si SOD) datorita brevetului Extramel, un extract natural foarte bogat in antioxidanti.

Indicatii ViTiX Gel 50 ml ACM:
    Pareri Forum ViTiX Gel 50 ml ACM
  • Vitiligo, hipopigmentatii idiopatice, hipopigmentatii post-inflamatorii, hipopigmentatii din Pitiriazis alba sau verzicolor.
  • Repigmentarile incep sa apara dupa aproximativ 4-6 luni, de la inceperea tratamentului asociat (gel+comprimate).
  • Tratamentul se continua tot timpul anului si nu are efecte secundare.
  • Indicat a se folosi in jurul ochilor.
Compozitie ViTiX Gel 50 ml ACM:

Datorita continutului in anti-oxidanti (substante care protejeaza celulele impotriva mortii), Vitix actioneaza reactivand rezervorul de melanina din fiecare folicul pilo-sebaceu al pielii atinse de vitiligo, si, in consecinta, repigmentarea petelor albe poate fi observata rapid sub forma de mici pete rotunde sau uniform, atata timp cat melanocitele nu au disparut in totalitate.

Utilizare ViTiX Gel 50 ml ACM:

Vitix este un tratament inovator pentru pacientii care sufera de vitiligo, prezentandu-se sub forma unui gel topic ce contine microsfere de grasime vegetala solida continand enzimele SOD (superoxid-dismutaza) si catalaza, care penetreza in piele in timpul aplicarii Vitix Gel.

Pentru o utilizare eficienta a gelului de repigmentare ViTiX parcurgeti urmatorii pasi:
  1. Mai intai, se freaca mainile pentru a fi incalzite.
  2. Apoi se aplica gelul pe maini. Caldura acestora va permite topirea micro-sferelor continand enzimele ce va vor repigmenta pielea.
  3. Aplicati gelul pe piele (curata, fara machiaj) si masati pana nu mai simtiti nicio micro-sfera , apoi lasati sa actioneze.
  4. Rezultate exceptionale in asociere cu ViTix Comprimate.
Repigmentarile incep sa apara dupa aproximativ 4-6 luni, de la inceperea tratamentului  ViTiX asociat (gel si comprimate).

Tratamentul cu  ViTiX se continua tot timpul anului si nu are efecte secundare.

Pret gel ViTiX 50 ml aproximativ 128 lei.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii