SILITHOR pareri despre un supliment esential pentru un ficat sanatos. Preturi.

Sa ne facem o părere despre Silithor de la Antibiotice SA, un supliment alimentar hepatoprotector, hepatoregenerator si antioxidant cae beneficiază de opinii favorbalile pe forumurile cu topicuri legate de silithor tratament antibiotice iasi, silithor inainte sau dupa masa, silitor prospect.

Conform prospectului Silithor contine in compozitie L-metionina, L-cisteina si silimarina. datorita acestor ingrediente,

Silithor capsule are rol hepatoprotector (protejeaza celulele hepatice prin stabilizarea permeabilitatii membranei celulare), hepatoregenerator (sustine procesul natural de regenerare a celulelor hepatice), antioxidant (protejeaza celulele impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi), fluidifica si favorizeaza eliminarea bilei, imbunatateste metabolismul si digestia.

L-metionina este un aminoacid esential care nu poate fi sintetizat in organism; prin urmare este nevoie de surse externe pentru asigurarea necesarului zilnic.
forum_pareri_silithor_capsule_antibiotice

L-metionina reduce nivelul de colesterol si trigliceride; alaturi de colina si inozitol reduce acumularea si depozitele de grasimi la nivel hepatic prin efect lipotropic

L-cisteina este un aminoacid important in sinteza glutationului cu rol vital in eliminarea toxinelor.

L-cisteina ajuta de asemenea la reducerea manifestarilor consumului excesiv de alcool: contracareaza efectul toxic al acetaldehidei, metabolit al alcoolului intalnit in organism

L-metionina si L-cisteina, singurii aminoacizi sulfurati din organism, au rol foarte important in protejarea celulelor umane din diverse organe prin implicare in reactiile de transformare a toxinelor in compusi  usor de eliminat  si prin actiune antioxidanta.

Rezumand, efectele principale ale SILITHOR sunt urmatoarele:
  • protejeaza celulele impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi (rol antioxidant)
  • imbunatateste metabolismul si digestia
  • protejeaza celulele hepatice prin stabilizarea permeabilitatii membranei celulare
  • sustine procesul natural de regenerare a celulelor hepatice
  • fluidifica si favorizeaza eliminarea bilei ajutand functionarea normala a digestiei

Modul de administrare a capsulelor de Silithor este simplu, La adulti se recomanda care cate 1-2 capsule/zi, timp de 1- 3 luni,cu o cantitate suficienta de apa.

De retinut ca suplimentul alimentar Silithor  poate fi utilizatat in dietele vegetariene.

Pretul unei cutii cu 60 de capsule de Silithor se invarte in jurul a 38 de lei. 

 
SILITHOR parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Pareri Pro - 4,2
2. Pareri Contra- 1,9MAI POTI CITI