O parere despre Cabinetul Terapia Durerii dr. Decebal Peicu Pozimed Constanta.


Oferte medicale. Pana in data de 31 decembrie 2016, Centrul Medical POZIMED Constanta desfasoara o noua campanie promotionala, in cadrul careia ofera o reducere de 50% din pretul examenului de specialitate efectuat în Cabinetul Terapia Durerii de catre dr. Decebal Peicu (Medic specialist Anestezie - Terapie Intensiva).

Programarile se fac la Call Center 0341.998 sau la sediul Centrului Medical Pozimed din Constanta, str. Mircea cel Batrân, nr. 112.

Sa ne facem asadar o parere despre ce este Terapia Durerii  si cum ajuta ea calitatea vietii unui pacient.

Terapia durerii se adreseaza pacientilor cu durere acuta, subacuta, cronica, mai mare de 6 luni si mixta, de diferite cauze.
pareri terapia durerii cv medic peicu decebal pozimed constanta

De exemplu, durerea neoplazica, durerea postherpetica, de spate, gât, umar, durerea de sold, genunchi, în membrul fantoma dupa amputatie, durerea neuropatica acuta de cauza precizata (postherpetica, diabetica, postchimioterapie, ischemica, centrala dupa accident vascular cerebral, cefaleea acuta sau cronica) sau neprecizata, dar si durerea cronica postoperatorie.

Terapia durerii presupune un grad mare de implicare si constientizare a pacientului, pentru a obtine rezultate cat mai eficiente.

Terapia Durerii este rezultatul unui efort de echipa, care include medici de diverse specializari, precum: medici de familie, neurologi, neurochirurgi, ortopezi, psihologi, medici de recuperare medicala si kinetofizioterapeuti.

Prin colaborarea cu medicii trimitatori si dupa tratarea bolilor de baza asociate, se procedeaza, in primul rând, la un examen de specialitate amanuntit pentru stabilirea tipului durerii si a conduitei diagnostice si terapeutice.

In continuare, se stabileste procedeul utilizat pentru terapia durerii. In cele mai multe cazuri, se vor realiza: blocuri de plex sau de nerv periferic (BNP), injectarea punctelor trigger, tratamentul medicamentos al durerii.

Blocul de nerv periferic presupune injectarea anestezicelor locale si a unor adjuvanti în jurul nervilor sau plexurilor nervoase, ceea ce va determina anestezia sau analgezia (lipsa durerii) durerii acuzate.

Avantajele blocului de nerv periferic (BNP) sunt numeroase; pe lânga valoarea mare în tratarea diferitelor forme de durere, BNP este util si în diagnosticul si depistarea sursei durerii, precum si în stabilirea prognosticului.

De asemenea, BNP poate fi utilizat înaintea unor proceduri dureroase, pentru a preveni durerea de dupa (durerea postoperatorie sau durerea postprocedurala).

BNP se efectueaza sub ghidaj ecografic sau nu, utilizând neurostimularea. Cat priveste injectarea punctelor trigger, se aplica în situatiile de contractura musculara sustinuta însotita de durere.

Terapia Durerii presupune un grad mare de implicare si constientizare a pacientului, pentru a obtine rezultate cât mai eficiente.

Suntem de parere ca abordarea sistematica a cauzelor posibile si eliminarea lor prin procedee diagnostice pot duce la aflarea cauzei, de multe ori nebanuita, si la un tratament absolut de succes pentru pacient.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii