Pareri ANGHINARE si MASLIN pentru trigliceride si colesterol. Informatii utile din prospect.


ANGHINARE si MASLIN  de la DVR Pharm parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Pareri Pro - 3,1

2. Pareri Contra- 1,6

Conform prospectului suplimentul ANGHINARE si MASLIN contribuie la mentinerea in limite normale a trigliceridelor, colesterolului si glicemiei.

Mai mult chiar, ANGHINARE si MASLIN  ajuta la functionarea normala a sistemului cardiovascular, a vezicii biliare si a ficatului.

Compozitie ANGHINARE si MASLIN :
  • Anghinare (Cynara scolymus), frunze, extract apos uscat cu min. 2,5% derivati de acid cafeic: 160 mg. ; 
  • Maslin (Olea europaea), frunze, pulbere: 136mg;  
    pareri forum anghinare maslin dvr pharm
  • Maslin (Olea europaea), frunze, extract cu min. 18% 
  • oleuropeina: 104mg.; 
  • gelatina – capsula tare.
Suplimentul ANGHINARE si MASLIN este contraindicat femeilor care alapteaza, precum si in caz de obstructie biliara/litiaza biliara, insuficienta hepatocelulara grava, stari grave de ulcer gastric, afectiuni renale si hepato-biliare acute.

Extractele sau capsulele cu extract din frunze de maslin contin oleuropeina într-un procent de 15 – 20%,  dovedindu-se foarte eficiente, in special, în bolile infectioase si cardiovasculare.

Asociate cu pulberea din frunze de maslin, extractele de maslin sunt concentrate în principii active, pastrand, totodata, complexitatea naturala a plantei.

Preparatele din anghinare au actiune colereticã, colagogã, antitoxicã hepaticã, hipolipemiantã, diureticã, stimuleazã excretia colesterolului prin bilã, scad nivelul de colesterol din sânge si stimuleazã pofta de mâncare.

Parerea noastra este ca asocierea dintre anghinare si extractele de maslin reprezinta o solutie naturala excelenta pentru persoanele care doresc sa isi mentina trigliceridele si colesterolul in valori normale.

Mod de administrare ANGHINARE si MASLIN: Cate 1-2 capsule de 2 ori pe zi, pe stomacul gol.

A se utiliza cu prudenta in timpul sarcinii.

ANGHINARE si MASLIN flacon cu 60 capsule pret 28 lei in functie de farmacie sau eventualele promotii.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii