Pareri Dr. Lensky Skin Detox capsule pentru regenerarea si detoxifierea pielii.


Dr. Lensky Skin Detox parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Pareri Pro - 3,1
2. Pareri Contra- 1,2

Acneea reprezinta cea mai răspândită boală dermatologică ce constă într-o afecţiune a epidermei care apare în urma unei hipersecreţii a glandelor sebacee.

De asemenea, acneea, rozacee poate fi determinată şi de anumite modificări ale reactivităţii vasculare, ale compoziţiei şi structurii ţesutului conjunctiv de la nivelul dermei.

Cert este că, pe lângă disconfortul estetic si pierderea increderii in tine, primele erupţii nu trebuiesc ignorate deoarece pot avansa la o formă mai severă. Punctele negre, albe sau coşurile pot degenera în leziuni profunde – chisturi.
Pareri Dr. Lensky Skin Detox capsule cu zeolit pentru acnee

Daca esti una dintre persoanele care se confrunta cu acnee, imperfectiuni, puncte negre, puncte albe, rozacee, pete, roseata, culoare neuniforma, pori dilatati si exces de sebuum poti incerca capsulele Dr. Lensky Skin Detox.

Capsulele Skin Detox sunt 100% naturale si ajuta la regenerarea si detoxifierea pielii.


Detoxifierea faciala este exact ce iti trebuie atunci cand ai tenul obosit si lipsit de stralucire si functioneaza cel mai bine atunci cand aceasta se realizeaza din interior. 

Aspectul tern, lipsit de strălucire al pielii este semnalul de alarmă dat de organism atunci cand toxinele acumulate devin o amenintare. 

Din fericire, la indemana oricui există procedura de detoxifiere a tenului, în care Skin Detox joacă un rol foarte important.

De asemenea, alimentatia nesanatoasa, stresul de zi cu zi, ori consumul periodic de tutun si alcool au un impact negativ asupra organismului, iar cel mai afectat este tenul tau. 

Excesele determina depozitarea toxinelor la nivelul porilor si al tesuturilor, care produc in timp un aspect inestetic. Insa acum situatia se poate remedia.

Conform prospectului capsulele de Skin Detox elimina toxinele acumulate la nivelul pielii, regenereaza celulele, imbunatateste circulatia, reda o culoare uniforma, elimina imperfectiunile si hraneste pielea in profunzime. 

Acesta reprezinta unul dintre cele mai apreciate produse pentru detoxifierea si curatarea pielii tenului, avand parte de recomandari si pareri pozitive atat din partea oamenilor obisnuiti, cat si din partea vedetelor autohtone, precum cantareata din showbiz-ul romanesc Ruby care a reusit sa scape de acnee dupa ce deramatologul acesteia i-a recomandat sa faca tratament cu acesta.

Compozitie caspule Dr. Lensky Skin Detox conform prospectului
  • pulbere de Zeolit, 
  • gelatina (capsula), 
  • pulbere din frunze de Aloe vera (Aloe vera), 
  • Drojdie de bere seleniata , 
  • extract apos de beta caroten 1% din radacini de Morcov (Daucus carota), 
  • pulbere din sulfat de zinc heptahidrat, 
  • Vitamina B6.
Mod de administrare Dr. Lensky Skin Detox

Se ia o capsula seara, dupa masa, cu un pahar de apa plata.

Tratamentul se realizeaza minim o luna de zile si poate fi prelungit pana la 3 luni in functie de afectiunea avuta. 

Dupa 3 luni de tratament se face pauza o luna dupa care daca mai este necesar se reia tratamentul. 

Produsul nu prezinta reactii adverse. 

Nu este indicata administrarea capsulelor Dr. Lensky Skin Detox la persoanele care sunt insarcinate sau alapteaza.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii