Pareri FITOMAGRA LIBRAMED pentru reducerea greuatatii corporala. Informatii utile din prospect.


FITOMAGRA LIBRAMED parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Pareri Pro - 3,2

2. Pareri Contra- 1,8

Conform prospectului,. Fitomagra LibraMed controleaza varfurile glicemice reducand acumularea de grasimi si senzatia de foame.

Fitomagra LibraMed este eficient pentru tratarea supraponderabilitatii, a obezitatii si pentru reducerea circumferintei abdominale.

Actiunea Libramed se datoreaza complexului Policaptil Gel Retard, un complex brevetat de macromolecule polizaharidice care, datorita actiunii sinergice a componentelor sale, este dotat cu o putere mare de gelificare. într-adevar, Policaptil, determina formarea în intestin a unui gel care
Pareri Forum FITOMAGRA LIBRAMED pentru slabire
actioneaza asupra carbohidratilor, reducând cantitatea absorbita si viteza de absorbtie (efect retard).

Datorita proprietatilor acestui gel, Libramed actioneaza, de asemenea, si prin limitarea absorbtiei de grasimi, prin reducerea somnolentei postprandiale, prin favorizarea tranzitului intestinal si prin reglarea consistentei scaunelor.

INDICATII FITOMAGRA LIBRAMED:

Adulti:
• în cazul supraponderabilitatii si al obezitatii
• Cu valori ridicate pentru circumferinta abdominala, chiar si cu o greutate normala

Copii începând de la varsta de 8 ani:
• în cazul supraponderabilitatii si al obezitatii FITOMAGRA LIBRAMED isi exercita efectul sau maxim în asociere cu o dieta echilibrata, un aport adecvat de lichide si activitate fizica în mod regulat.

MOD DE ADMINISTRARE FITOMAGRA LIBRAMED CONFORM PROSPECTULUI:

Adulti si copii peste 12 ani: 3 comprimate înainte de cele doua mese principale Copii între 8 si 12 ani: 2 comprimate de FITOMAGRA LIBRAMED inainte de cele doua mese principale.

A se administra doza recomandata, cu un pahar mare de apa, avand grija sa se ingereze cate un comprimat pe rând. Nu mestecati si nu spargeti comprimatul de FITOMAGRA LIBRAMED cu dintii.

Pentru cei care au probleme de deglutitie se poate dizolva comprimatul Libramed în apa calda sau în ceaiuri neîndulcite, amestecând pâna la dizolvarea completa. Bautura obtinuta trebuie sa fie ingerata în câteva minute, înainte de a se forma gelul.

DURATA TRATAMENTULUI CU FITOMAGRA LIBRAMED:
A se administra Libramed pentru o perioada de cel putin 2 luni, avand grija sa se suspende pentru 2-3 zile dupa fiecare luna de tratament.

Fitomagra LibraMed, 138 comprimate - pret 98 lei

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii