Pareri Helmiplant Sirop pentru eliminarea parazitilor intestinali. Informatii Prospect.


Helmiplant Sirop parere generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Pareri Pro - 3,1
2. Pareri Contra- 1,5

Conform prospectului Helmiplant Sirop  este un supliment alimentar care favorizeaza eliminarea parazitilor intestinali si discomfortul abdominal asociat acestora, functionarea normala a sistemului digestiv prin imbunatatirea digestiei si cresterea poftei de mancare, eliminarea gazelor din intestin.

De asemenea Helmiplant Sirop combate in mod eficient senzatia de greata si voma.

Exista peste o mie de paraziti intestinali care traiesc in corpul uman - unii au dimensiuni foarte mici, microscopice, iar altii pot fi observati cu ochiul liber.
forum-pareri-helmiplant-sirop-viermi-intestinali

Parazitii intestinali elibereaza toxine in sange, reducand rezistenta organismului in lupta cu afectiunile, astfel, acestia nu numai ca provoaca afectiuni dar agraveaza si afectiunile deja existente.

Iata care este compozitia Helmiplant Sirop (pentru 5 ml. de sirop):
  • extract uscat din parti aeriene de cimbru 0,2g
  • extract uscat de frunze de nuc verde 0,1g
  • extract uscat din seminte de chimen 0,1g
  • extract uscat din frunze de coacaz negru 0,1g
  • acid citric, benzoat de sodiu 
Extractul de frunze de nuc are o influenta pozitiva asupra sistemului digestiv, contribuind la imbunatatirea digestiei, dar si la tratarea unei palete largi de afectiuni.

Extractul de coacaze negre este un tonic extraordinar si contine tanin, vitamina C, saruri de potasiu, fier, acizi organici, vitamina B5, fosfor si alte substante nutritive. Este folosit in scopuri medicinale ca diuretic, anti-sclerotic, sudorific, stomahic, anti-diaretic, anti-colitic, hipotensiv si anti-reumatic.

Helmiplant Sirop se administreaza intern, pe cale orala, cu o cantitate mica de apa, dupa masa de dimineata si de seara astfel;

Copiii 3-6 ani: 1 lingurita (5ml ) de 2 ori pe zi;

Copii 6-12 ani: 1 lingurita si jumatate (7,5 ml) de 2 ori pe zi;

Adulti si copiii peste 12 ani: 2 lingurite (10 ml) de 2 ori pe zi;

Helmiplant Sirop se utilizeaza timp de 7 zile;

Administrarea Helmiplant Sirop se repeta, daca este necesar, dupa 7 zile de pauza.

Helmiplant Sirop este contraindicat la persoanele care sufera de diabet zaharat, in sarcina si perioada de alaptare si in caz de hipersensibilitate la oricare din componentele sale.

Pret Helmiplant sirop care favorizeaza eliminarea parazitilor instestinali: 22 de lei, in functie de farmacie si eventualele promotii.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii