Pareri LACALUT Extra Sensitive pasta de dinti pentru tratarea dintilor durerosi. Informatii prospect.


LACALUT extra sensitive parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Pareri Pro - 3,1

2. Pareri Contra- 1,9

Conform prospectului Lacalut Extra Sensitive este o pasta de dinti folosita in special pentru prevenirea si tratarea dintilor durerosi.

Prin continutul sau special ales pasta de dinti LACALUT Extra Sensitive va duce la prevenirea si aparitia sensibilitatii dintilor si a coroanelor dentale.

Pe baza amestecului dintre fluoruri si saruri de aluminiu se creaza un efect de protejare si intarire a structurilor dentare.
Forum Pareri LACALUT Extra Sensitive pasta de dinti dinti durerosi

Utilizand cu regularitate pasta de dinti Lacalut Extra Sensitive preveniti si sa ameliorati simptomele asociate dintilor sensibili si durerosi.

Aminfluoridul, fluorurile si sarurile de aluminiu aflate in compozitia pastei de dinti Lacalut Extra Sensitive ajuta la construirea unui strat de protectie impotriva cariilor si intaresc structura dentara.

Pasta de dinti Lacalut Extra Sensitive curata delicat dintii si spatiile interdentare fara a produce iritatii si sigileaza tubii dentinari pentru a preveni patrunderea factorilor provocatori de durere catre terminatiile nervoase.

Textura granulata a pastei de dinti Lacalut Extra Sensitive ofera o curatare delicata si nu afecteaza deloc smaltul dintilor.

Pentru efecte maxime, utilizati pasta de dinti Lacalut Extra Sensitive impreuna cu produsele dedicate din aceeasi gama: Periuta de dinti Sensitive si apa de gura Sensitive.

Compozitie Pareri LACALUT Extra Sensitive: apa, aorbitol, dioxid de siliciu hidratat, PEG-32, hidroxietil celoloza, poloxamer 188, cocamid propilbetaina, dioxid de siliciu, aroma, lactat de Aluminiu, olaflur, propylene glycol, bisabolol, dioxid de titan, alantoina, fluorura de sodiu, digluconat de clorhexidina, zaharina sodica.

Pasta de dinti LACALUT Extra Sensitive pret mediu: 17 lei.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii