Pareri Lipostop Raspberry Women si Nopal. Prospect si informatii utile.


Lipostop Raspberry Women si Nopal parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Pareri Pro - 3,0
2. Pareri Contra- 1,5

Conform prospectului Lipostop Raspberry Women si Nopal reprezinat o solutie naturala care garanteaza o scadere rapida si durabila in greutate si protejeaza organismul in timpul curei de slabire.

LIPOSTOP RASPBERRY WOMEN + NOPAL este un supliment alimentar 100% natural obtinut din extracte vegetale, principala substanta activa fiind cetona de zmeura (90% Raspberry Ketone).

Alaturi de principala substanta activa Lipostop Raspberry Women si Nopal contin crom, care contribuie la metabolizarea normala a macronutrientilor, dar si la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange.
Pareri Prospect Lipostop Raspberry Women si Nopal

In cazul în care nivelurile de crom sunt mici, nivelul zaharului din sange poate ramane ridicat din cauza lipsei de sensibilitate la insulina.

Insulina promoveaza absorbtia si utilizarea glucozei de catre celule. Obezitatea si diabetul sunt influentate de problemele cu insulina.

Suplimentul alimentar LIPOSTOP RASPBERRY-WOMEN prin actiunea cetonei de zmeura, care este responsabila de producerea norepinefrinei in organism, creste temperatura corporala ca urmare a accelerarii metabolismului.

Cetona de zmeura creste procesul de ardere a grasimilor din organism. Ca aditiv alimentar, aprobat în 1965, extrasul de cetone de zmeura (un aromatizant utilizat în industria alimentara si cosmetica) este considerat un produs sigur (generally recognized as safe).

Compozitie Lipostop Raspberry Women
  • Extract din fruct de zmeura, (Rubus spp.) 230,00 mg.
  • Extract de alga marina (Laminaria spp.) 60,00 mg.
  • Resveratrol 30,00 mg.
  • Extract din frunze de ceai verde,(Camellia sinensis) 30,00 mg.
  • Extract din radacina de curcuma (Curcuma xanthorrhizia) 30,00 mg.
  • Cofeina 30,00 mg.
  • Extract din piper negru, (Pipper nigrum) 18,00 mg.
  • Crom(III) sub forma de picolinat 250 µg
LIPOSTOP RASPBERRY-WOMEN este completat de actiunea LIPOSTOP NOPAL.

Nopal contine extracte vegetale precum extractul de frunze de dud sau cel din fructe de cactus, care stopeaza asimilarea excesiva a grasimilor si zaharurilor din dieta zilnica.

Aceste extracte din compozitia Nopal duc la scaderea apetitului, eliminand senzatia de foame permanenta.

Fructele de cactus sunt bogate in vitamia A, in vitamine din complexul B, vitamina C, vitamina E. Fructele de cactus mai contin zinc, seleniu, fier, calciu, magneziu etc.

Compozitie LIPOSTOP NOPAL
  • Extract din fructe de cactus (Opuntia Ficus indica) 400,00 mg.
  • Extract din frunze de dud (Morus Nigra) 100,00 mg.
Mod de administrare Lipostop Raspberry Women si Nopal conform prospectului

Se recomanda consumul zilnic de 2 capsule dimineata la micul dejun si 2 capsule la masa de pranz, cu un un pahar de apa (250 ml). Doza zilnica recomandata (4 capsule) contine 720 mg. de cetona de zmeura.

Pret Lipostop Raspberry Women si Nopal (60 + 30 capsule / cutie) - 40 lei in functie de farmacia de unde este achizitionat.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii