Pareri REFALGIN tratamentul refluxului gastroesofagian. Informatii indicatii prospect.

Farma-Derma Refalgin parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate cu topicuri despre Prospect refalgin pret catena, Refalgin adulti prospect farmacia la pret mic, Refalgin comprimate pret dr max::

1. Pareri Pro - 0,74

2. Pareri Negative- 0,55

2. Opinii neutre - 0,50

În acest prospect găsiți: Ce este Refalgin și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Refalgin; Cum să utilizați Refalgin; Reacții adverse posibile Refalgin.

Conform prospectului Refalgin comprimate este supliment cu acțiune mecanica indicat in tratamentul refluxului gastroesofagian.

Refalgin este eficient pentru a reduce simptomele aferente inclusiv: regurgitarea acida, arsura stomacala, pirozisul gastric (arsura retrosternala) pe durata sarcinii, digestia precara asociata cu refluxul continutului gastric, tuse, disfonia(raguseala) si inflamatiile nazofaringiane.

Forum Pareri Refalgin tratament reflux gastroesofagian
Refluxul gastroesofagian reprezinta trecerea continutului gastric in esofag datorita unei functionari inadecvate a sfincterului esofagian inferior.

Refluxul gastroesofagian apare atunci cand continutul stomacului se intoarce inapoi in esofag - tubul muscular care transporta alimentele si lichidele din gura in stomac.

Refalgin comprimate se poate utiliza pe durata unui tratament permanent cu medicamente antiinflamatoare nesteroidiene ca profilaxie primara a gastropatiei provocata de antiinflamatoarele nesteroidene.

Citind prospectul aflam ca Refalgin comprimate se bazeaza pe alginat,un compus natural obtinut din alge marine.

Alginatul opreste refluxul in mod mecanic. Atunci cand alginatul din compozitoa Refalgin ajunge in stomac,acesta vine in contact cu acizii gastrici si formeaza un gel care pluteste desupra continutului stomacal.

Acest gel actioneaza ca o "bariera anti-reflux", se localizeaza in corpul stomacului si previne materialul acid sa revina in esofag.

Mai mult chiar, gelul vascos poate desfășura o acțiune protectoare a aceleiași mucoase gastrice prin aderarea eficienta pe peretele stomacului.

Mod de administrare Refalgin

Luati Refalgin comprimate cu cel putin 2 ore inainte sau dupa 2 ore dupa ce ati luat medicamente sau alte produse bucale,astfel incat acest asa nu interfereze cu absorbtia lor.

Inghititi cu apa 1-2 comprimate dupa mese.Spalti-va pe maini inainte de a utiliza dispozitivul medical.

Durata utilizarii depinde de evolutia simptomelor, daca este cazul Refalgin comprimate se poate lua pe perioade prelungite.

Refalgin comprimate este tolerat in general bine de obicei, mecanismul de actiune al acestuia este fizic / mecanic si nu depinde de absorbtia gastrica.

Daca apar efecte nedorte informati-va medicul sau farmacistul.

Farma-Derma Refalgin x 20 comprimate bucale pret farmacie: 46.00 lei.


MAI POTI CITI