Pareri Rennie Peppermint comprimate pentru hiperaciditatea gastrica. Prospect si informatii utile.


Rennie Peppermint parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Pareri Pro - 3,0
2. Pareri Contra- 1,5

Conform prospectului RENNIE Peppermint este un antiacid, substantele active din componenta sa neutralizând secretia acida gastrica.

RENNIE Peppermint amelioreaza rapid afectiunile si simptomele asociate hiperaciditatii gastrice, cum ar fi pirozisul, refluxul gastro-esofagian, indigestia, indigestia din perioada de sarcina, episoadele de gastralgie, senzatie de plenitudine gastrica, balonare.

Trebuie sa cereti sfatul medicului dumneavoastra daca utilizati concomitent alte medicamente.
Pareri Forum Rennie Peppermint comprimate hiperaciditate

Actiunea antibioticelor din grupa tetraciclinelor si a altor medicamente, poate fi afectata atunci cand sunt administrate concomitent cu Rennie Pepermint.

Trebuie pastrat un interval de timp de 2 ore intre administrarea Rennie Pepermint si a celorlalte medicamente.

RENNIE Pepermint poate fi utilizat fara probleme si in perioada de sarcina si alaptare.

Insa este recomandat ca femeile gravide sa limiteze consumul la doza maxima zilnica recomandata. Consumul prelungit in doze mari ar trebui evitat.

Ce ingrediente contine Rennie Peppermint conform prospectului.

Substantele active din compozitia Rennie Peppermint sunt: carbonat de calciu 680 mg (echivalent a 272 mg calciu elementar) si carbonat de magneziu greu 80 mg (echivalent a 20 mg magneziu elementar).

Carbonatul de calciu este renumit pentru proprietaile sale anti-aciditate.

Carbonatul de magneziu este o forma populara, biodisponibila de magneziu care se transforma in clorura de magneziu atunci cand intra in contact cu acidul clorhidric la nivelul stomacului.

Celelalte componente ale Rennie Peppermint sunt: zahar, amidon de porumb pregelatinizat, amidon de cartofi, talc, stearat de magneziu, parafina lichida usoara, aroma Peppermint, aroma de lamâie.

Mod de administrare  Rennie Peppermint laAdulti si copii peste 12 ani:

1–2 comprimate masticabile RENNIE, ce pot fi supte sau mestecate, doza maxima zilnica ce
poate fi administrata fiind de 16 comprimate masticabile.Tratamentul nu trebuie sa depaseasca 10 zile.

Nu utilizati doze mai mari de  Rennie Peppermint decât cele indicate în prospect sau cele prescrise de catre medicul dumneavoastra.

În cazul în care considerati ca efectul comprimatelor masticabile de  Rennie Peppermint este prea slab sau prea puternic, va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra sau farmacistului.

In special la pacientii cu functie renala afectata, administrarea omprimatelor masticabile de  Rennie Peppermint pe o perioada indelungata de doze mari poate avea drept consecinta hipercalcemie sau hipermagneziemie si alcaloza, ce se pot asocia cu simptome gastrice (greata si varsaturi) si slabiciune musculara neobisnuita.

In astfel de cazuri trebuie intrerupta administrarea omprimatelor masticabile de  Rennie Peppermint si trebuie sa va adresati imediat medicului.

Pret Rennie Peppermint comprimate x 24 - 15 lei.

Orice alta medicatie poate fi administrata cu doua ore inaintea tratamentului cu Rennie Peppermint. A nu se lasa la indemana copiilor.

Medicamentul trebuie utilizat inaintea datei de expirare marcata pe ambalaj.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii