SALVIGOL Bio Adulti păreri forumuri, prospect, compoziție, contraindicații și prețuri

SALVIGOL Bio Adulti parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente naturiste pentru durerile în gât:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,56

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Pareri Forum SALVIGOL Bio Adulti tablete de supt
În acest prospect găsiți: Ce este SALVIGOL Bio Adulti și pentru ce se utilizează; Compoziție SALVIGOL Bio Adulti; Cum să utilizați SALVIGOL Bio Adulti; Reacții adverse posibile si contraindicatii SALVIGOL Bio Adulti.

Din prospect aflam ca SALVIGOL Bio Adulti este un supliment alimentar adjuvant specific in tratamentul iritatiilor gatului.

Avand o actiune protectoare si atenuand simptomele specifice SALVIGOL Bio de la ABOCA este eficient in tratarea unor probleme de sanatate cum ar fi dificultati la deglutitie si senzatii de uscaciune, arsura sau durere.

Datorita actiunii sale, Salvigol tablete calmeaza durerea de gat, un simptom al gatului iritat, asociat intotdeauna faringitelor si amigdalitelor, fiind de asemenea recomandat persoanelor expuse actiunii agentilor externi agresivi precuum frig, fum de tigara, noxe.

Compozitie SALVIGOL Bio Adulti

Salvigol tablete este un produs folosind exclusiv substante active vegetale si procese de extragere si concentrare inovatoare, care asigura pastrarea calitatilor fitocomplexului si garanteaza formula sa 100% naturala.

  • SALVIGOL Bio Adulti are in compozitie: Extract liofilizat multifractionat din frunze de Salvia officinalis (Salvigol 2-LMF), 
  • gel deshidratat din frunze de aloe vera, 
  • extract liofilizat de smirna, 
  • zahar din trestie de zahar, 
  • inulina din cicoare, miere, 
  • uleiuri esentiale de Menta piperita si scortisoara.

Bronsitele, rinitele, raceala si gripa pot fi tratate cu ajutorul salviei datorita proprietatilor sale antivirale si de asemenea de reducere a febrei si a secretiilor în exces din caile respiratorii.

Smirna este un antioxidant extrem de puternic, iar medicina actuala are in vedere efectele pe care le are aceasta in tratarea cancerului si a tumorilor.


Mod de administrare SALVIGOL Bio Adulti

Ca si mod de administrare, pentru o mai buna eficienta, lasati tableta de SALVIGOL Bio Adulti sa se topeasca în gura.

Se recomanda administrarea unei tablete de SALVIGOL Bio Adulti de 2 pana la 4 ori pe zi.