Pareri SENDO ADVANCE 3 cu tehnologia HIRA. Info manual de utilizare.


Tensiometru SENDO ADVANCE 3 parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Pareri Pro - 3,5

2. Pareri Contra- 1,7

Conform manualului de utilizare tensiometrul SENDO ADVANCE 3 este un tensiometru digital de calitate superioara.

Proiectat pentru masurare la nivelul bratului, tensiometrul SENDO ADVANCE 3 este realizat dupa cele mai înalte standarde de productie pentru a asigura monitorizarea sistemului cardiovascular pe termen lung.
forum pareri tensiometru sendo advance 3

Caracteristicile principale ale tensiometrului digital SENDO ADVANCE 3 sunt:
  • Noua tehnologie HIRA pentru detectarea si clasificarea batailor neregulate ale inimii
  • Atentionare de aplicare incorecta a mansetei
  • Manseta din materiale non-alergenice
  • Cutie practica pentru protectie eficienta
Tehnologia din spatele functiei HIRA a tensiometrului SENDO ADVANCE 3 detecteaza si analizeaza bataile neregulate ale inimii (BNI). 

Odata masurata, fiecare inregistrare a prezentei batailor neregulate ale inimii este stocata în memoria tensiometrului. 

De îndata ce se cumuleaza istoricul catorva (7) inregistrari, tehnologia HIRA va evalua fiecare masurare ulterioara si o va clasifica într-unul dintre cele patru nivele predefinite, emitand un mesaj informativ pe afisajul digital al tensiometrului.

Manseta standard a tensiometrului SENDO ADVANCE 3 este proiectata pentru o circumferinta a bratului de 22- 32 de centimetri. 

Insa in cazul în care aveti nevoie de o manseta cu dimensiuni mai mari, producatorii o vor înlocui manseta standard cu o manseta cu o dimensiune mai mare (32- 45 cm), complet gratuit (în limita stocurilor disponibile la momentul cererii).

Si nu in ultimul rand precizia si fiabilitatea tensiometrului digital SENDO ADVANCE 3 sunt validate de Societatea Europeana de Hipertensiune conform ultimelor protocoale, ceea ce ne face sa avem o parere foarte buna despre acest dispozitiv medical de inalta tehnologie.

Tensiometru SENDO ADVANCE 3 cu tehnologia HIRA pret 350 de lei.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii

  1. Bunaziua
    Detin acest tensiometru din Decembrie 2016. Desi am vorbit cu cei responsabili cu schimbatul mansetei inainte de achizitia tensiometrului si m-au asigurat ca aceasta se va inlocuii daca este nevoie de una mai mare (asa cum scrie pe site-ul reprezentantului din Romanaia) acest lucru nu s-a intamplat nici dupa mai bine de 1 luna. Am insistat telefonic in repetate randuri si m-i sa spus ca nu exista pe stoc. Deci treaba cu inlocuitul mansetei este o mare vrajeala si minciuna. Asa ca aveti grija sa nu va alegeti cu un aparat probabil bun dar imposibil de utilizat. Si scump pe deasupra.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Doar opiniile si parerile care respecta decenta limbajului, sunt comentarii de bun simt si nu denatureaza adevarul stiintific vor fi publicate. Va multumim.