Biografie Dr. Amedeo Grigorean nutritionist Centrul de Radioterapie Amethyst Bucuresti.


Conform CV-ului, Dr. Amedeo Grigorean a absolvit cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa”, Facultatea de Medicina Generala, în 1996 la Iasi.

In perioada 1997 – 2008 urmeaza o cariera în domeniul promovarii produselor farmaceutice ale unor mari companii în domeniu, axandusi activitatea pe cateva specialitati medicale de mare interes:
 • ATI (a coordonat lansarea unui nou anestezic inhalator în România în anul 2000), 
 • urologie (a implementat în tara noastra un nou produs pentru hiperplazia benigna de prostata), 
 • boli infectioase (produse pentru hepatita virala C)
 • HEMATOLOGIE-ONCOLOGIE (produse pentru leucemie mieloida cronica, tumori cerebrale, tumori solide (GIST), cancer ovarian si melanom malign).
Fiind interesat în permanenta de informatii actualizate în domeniul medical, Grigorean a participat constant, înca din perioada facultatii, la conferintele nationale si la unele congrese internationale pe specialitatile vizate:
Amedeo Grigorean Biografie CV medic nutritionist
 • „11th International Medical Sciences Student Congress”, Istanbul, 26 – 29 aprilie 1995, 
 • „Urology European Congress”, Viena, 4 – 7 noiembrie 1999, 
 • „GIST GOLS European Congress”, Paris, 1 – 3 octombrie 2004, 
 • „European Hematology Association Congress”, Stockholm, 2 – 5 iunie 2005
Din biografia profesionala aflam ca  Dr. Amedeo Grigorean si descoperit pasiunea pentru NUTRITIE in jurul anului 2010.

Aceasta a debutat ca o preocupare pentru propria sanatate si îmbunatatirea stilului de viata personal si al membrilor familiei si a urmarit permanent îmbinarea armonioasa si complementara a cunostintelor medicale cu avalansa de informatii (manuale, enciclopedii, articole, prezentari stiintifice, studii) din stiinta de granita si relativ noua (chiar la nivel mondial) a nutritiei.

Dr. Amedeo Grigorean a urmat apoi cursul „In Balance LifeStyle Management” sustinut de Brenda Wollenberg, Canada – nutritionist renumit, autor al lucrarii „Overweight Kids in a Toothpick World”. Devine nutritionist atestat în urma absolvirii cursului de calificare profesionala certificat CNFPA, derulat în Clinica LOTUS – ASC Brasov.

Dr. Amedeo Grigorean incepe colaborarea cu Centrul de Radioterapie Amethyst Bucuresti din februarie 2016, oferind servicii de consiliere nutritionala si de stil de viata sanatos pentru pacientii clinicii aflati în radioterapie, chimioterapie si / sau terapie hormonala pentru diferite tipuri de patologie oncologica.

Centrul de Radioterapie Amethyst face parte din cea mai mare retea de centre specializate în tratarea cancerului din Europa.

De asemenea participa la la Comisia Oncologica în vederea stabilirii si aplicarii planurilor de tratament din punct de vedere al recomandarilor nutritionale, atât în perioada terapiei, cât si în continuare.

Pareri si opinii dr Dr. Amedeo Grigorean
 • Atentia acordata aspectelor mentionate de pacient in legatura cu starea de sanatate: 4,2
 • Promptitudinea raspunsului in situatii critice: 4,3
 • Oferirea informatiilor medicale pe intelesul pacientilor : 4.5
 • Sprijinirea atitudinii pozitive a pacientilor: 4,4 

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii