Biografie Florin Chirculescu, sef sectie Chirurgie Toracica de la Spitalul Universitar Bucuresti.

Conform CV-ului doctorul Florin Chirculescu (pseudonim de scriitor Sebastian A. Corn) s-a nascut in data de 26 martie 1960 la Bucuresti.

Actual sef sectie Chirurgie Toracica de la Spitalul Universitar Bucuresti Florin Chirculescu este absolvent al Facultatii de Medicina din Bucuresti.

Din biografia medicului  Florin Chirculescu, aflam ca acesta este si scriitor si a publicat primele texte în 1993 în revista JSF.

A primit Premiul pentru Debut European la Euroconul de la Glasgow din 1995. A publicat nuvele si povestiri în revistele JSF, Anticipatia si Nautilus. Florin Chirculescu a fost de asemenea redactor-sef al revistei Nautilus.
Biografie Florin Chirculescu Medic Spitalul Universitar Bucuresti

Dupa cum spuneam,   Florin Chirculescu, a absolvit in anul 1985 Facultatea de Medicina Militara din Bucuresti si a lucrat o perioada ca medic pe vapor.

A fost chirurg la spitalul "Sf. Stefan" din Bucuresti pana in 2003, cand sectia pe care lucra a fost desfiintata. De atunci este chirurg toracic la Spitalul Universitar Bucuresti.

Doctorul  Florin Chirculescu, are o fata, Letitia. Spune despre ea ca vrea sa inteleaga de mica ca banii se castiga muncind asa ca i-a zis sa vina pe la spital: sa dea cu mopul, sa stea pe langa asistente.

Dar i-a spus: “Letitia, sa nu te faci doctorita”. “Cum sa nu?”, s-a uitat mirata.

Si intr-o zi, cand  Florin Chirculescu, a venit acasa furios si injurand, fata a venit la el si i-a spus: “Nu-ti mai injura meseria ca e cea mai frumoasa din lume”.

Pareri si opinii Florin Chirculescu, sef sectie Chirurgie Toracica de la Spitalul Universitar Bucuresti.
  • Atentia acordata aspectelor mentionate de pacient in legatura cu starea de sanatate: 4,1
  • Promptitudinea raspunsului in situatii critice: 4,4
  • Oferirea informatiilor medicale pe intelesul pacientilor : 4.5
  • Sprijinirea atitudinii pozitive a pacientilor: 4,0 
  • Disponibilitatea in relatia cu pacientii: 4.2
  • Disponibilitatea in relatia cu apartinatorii: 4,1