Pareri Aftiblock gel pentru ulcer bucal si candidoza bucala. Informatii utile prospect.


Aftiblock gel parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Pareri Pro - 3,0

2. Pareri Contra- 1,2

Conform prospectului AFTIBLOCK gel de la Zdrovit atenueaza durerea prin crearea unei pelicule de protectie la suprafata mucoasei orale în cazuri de:
  • afte bucale
  • candidoze bucale
  • ulcer bucal
  • microleziuni ale mucoasei bucale
Aftele bucale se prezinta sub forma unor leziuni ulcerative in gura. Cel mai frecvent aftele bucale apar la nivelul limbii, pe fata interna a obrajilor si a buzelor.
forum pareri aftiblock gel

Candidoza orala este cauzata de infectia cu Candida albicans. Candidoza bucala poate fi asociata cu cheilita angulara. Pacientii acuza dureri difuze in gura si in unele cazuri si alterarea gustului. 

Indicatii Aftiblock gel: Ulcer bucal, stomatite aftoase, candidoza bucala sau alte afectiuni, incluzând leziuni provocate de aparate dentare si proteze dentare fixate defectuos.

Conform prospectului Aftiblock gel are urmatoarea compozitie: Propilenglicol, apa, pantenol, hidroxiletilceluloza, sorbat de potasiu, zaharina sodica, clorura de benzalconiu, acid gliciretinic.

Prezentare Aftiblock gel: tub cu Gel 8 g

Instructiuni de utilizare Aftiblock gel (doar pentru uz oral):
  • Adulti si copii - Se aplica o cantitate mica de gel (1-2 picaturi) pe zona afectata a cavitatii bucale. Gelul Aftiblock poate fi aplicat cu ajutorul unui tampon sau cu degetul curat. 
  • Repetati aplicarea de 3-4 ori pe zi. 
Pentru a permite dispozitivului sa creeze o pelicula de protectie pe suprafata mucoasei, evitati atingerea zonei pe care a fost aplicat gelul.

Nu se consuma alimente sau bauturi timp de cel putin o ora de la aplicarea gelului Aftiblock gel.

Pret Aftiblock gel 8 gr 17 lei, in functie de farmacie si eventualele promotii active.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii