Pareri Alfa Fara Dependente - Dacia Plant impotriva alcoolismului. Informatii prospect.

Alfa Fara Dependente - Dacia Plant comprimate, parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Pareri Pro - 3,0

2. Pareri Contra- 2,2

Conform prospectului Alfa Fara Dependente de la Dacia Plant este recomandat in tratamentul alcoolismului, tabagismului si a altor dependente de alte substante naturale sau de sinteza.

Comprimantele Afla Fara Dependente asugura diminuarea dorintei de a consuma alcool etilic, nicotina, alte substante care creeaza dependente.

Atentie la asocierea cu antidepresive de sinteza, medicamente pentru tratamentul bolii Parkinson si a diabetului. De preferat a se evita utilizarea dupa ora 18. Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.
alfa-fara-dependente-pareri-forumuri-medicale

Compozitie Alfa Fara Dependente, cantitate per capsula:
  • L-tirozina (175 mg); 
  • maca (Lepidium meyenii) - pulbere din radacina (70 mg); 
  • kudzu (Pueraria lobata) - extract hidroetanolic 10:1 din radacina (60 mg); 
  • obligeana (Acorus calamus) - extract hidroetanolic 10:1 din radacina (60 mg); 
  • pedicuta (Lycopodium clavatum) - extract hidroetanolic 10:1 din parti aeriene (60 mg); 
  • valeriana (Valeriana officinalis) - extract hidroetanolic cu 0,3% acizi valerianici din radacina (50 mg); 
  • cardamom (Elettaria cardamomum) - pulbere din seminte (25 mg); 
L-tirozina din compozitia Afla Fara Dependente asigura imbunatatirea functiilor cerebrale si ameliorarea durerii (la nivel cerebral L-Tirozina este convertita in dopamina, noradrenalina, adrenalina care protejeaza neuronii dopaminergici):

Extractul de kudzu este eficient in reducerea consumului excesiv de alcool si a absorbtiei acestuia de la nivelul tubului digestiv inclusiv reducerea manifestarilor cauzate de excesul de alcool (tremor, nervozitate, transpiratii etc.).

Fitoterapia cu pedicuta este indicata în  combaterea dependentelor (nicotinism, alcoolism, consum de medicamente), litiaza renala, vezicala, hepatite, ciroza hepatica.

Mod de administrare  Alfa Fara Dependente - Dacia Plant: adulti cate 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.

Contraindicatii  Alfa Fara Dependente - Dacia Plant: se recomanda evitarea consumului de alcool etilic, a fumatului si a aportului oricaror altor substante ce creeaza dependente pe perioada utilizarii produsului deoarece pot aparea stari neplacute (dureri de cap, greata, voma, ameteli) ca urmare a interactiunii cu componentele produsului.

Alfa Fara Dependente - Dacia Plant 60 capsule pret 32 lei.