Pareri ASPIVITA 100 cu Nattokinaza pentru fluiditatea sangelui. Informatii prospect, compoziție, administrare.

ASPIVITA 100 cu Nattokinaza, parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate despre alternative naturale pentru fluidizarea sangelui si dizolvarea cheagurilor:

1. Pareri Pozitive - 0,72

2. Pareri Negative - 0,51

2. Pareri Neutre- 0,42

Conform prospectului AspiVita 100 de la Sanience este un produs special dezvoltat pentru a mentine si îmbunatati activitatea sistemului circulator. AspiVita 100 contribuie la reducerea riscului de evenimente cardiovasculare prin mentinerea fluiditatii optime a sângelui.

AspiVita 100 încorporeaza efectele benefice ale nattokinazei, un ingredient dintr-un aliment traditional japonez consumat de peste 1000 de ani, într-o forma pura si usor de administrat.
pareri forum aspivita 100 cu nattokinaza

Nattokinaza este o super-enzima cu efecte remarcabile de dizolvare a cheagurilor de sange, care a fost descoperita de doctorul Hiroyuki Sumi de la Universitatea din Chicago.

Doctorul Hiroyuki a testat aproape 20 de alimente în cautarea unui fibrinolitic natural veritabil.

Cele mai bune rezultate le-a obtinut cu delicatesa gastronomica traditionala japoneza „natto” (soia fermentata), ingredientul responsabil de acest efect fiind nattokinaza.

Prospect ASPIVITA 100 efecte benefice
  • AspiVita100 actioneaza impotriva acumularilor nesanatoase de proteine din organism (cheaguri de fibrina, placa de amiloid din boala Alzheimer);
  • Este activa timp de peste 12 ore de la administrare pentru protectia si optimizarea circulatiei normale a sângelui, pastrând fluiditatea acestuia;
  • ASPIVITA 100 mentine tensiunea arteriala în limite normale;
  • Ofera protectie împotriva degradarii sistemului nervos odata cu înaintarea în vârsta.

Spre deosebire de alte substante fibrinolitice care se administreaza injectabil, nattokinaza din AspiVita 100 isi face efectul dupa administrare orala. Fibrinoliticele sunt medicamente utilizate pentru distrugerea cheagurilor formate in circulatia sangvina.

Efectele de mentinere a circulatiei normale a sângelui ale ASPIVITA 100 au fost demonstrate de peste 20 de studii stiintifice.

Va ajuta sa va pastrati in acelasi timp buna functionare a sistemului nervos

ASPIVITA 100 nu afecteaza stomacul si este usor de administrat sub forma de capsule, fara a avea gust neplacut.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE

Mod de administrare

Doza recomandata ASPIVITA 100 pentru adulti:

1 capsula AspiVita 100 pe zi, preferabil înainte de masa, cu o cantitate suficienta de apa, timp de minimum 6 luni.

Pentru întretinere, curele cu ASPIVITA 100 se pot repeta dupa o pauza de 2 saptamâni.