Pareri CALCIDIN pentru deficitul de calciu. Informatii utile prospect.


CALCIDIN, parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Pareri Pro - 3,2

2. Pareri Contra- 1,7

Zdrovit calcidin 56 comprimate cutie pret mediu 20 lei in functie de farmacie.

Conform prospectului Calcidin comprimate a fost creat special pentru persoanele care au deficit de calciu si isi doresc un produs de calitate si eficient.

Calcidin poate fi folosit si de catre persoanele care sufera de osteoporoza, hipocalcenie sau orice alta boala care duce la pierderea masei osoase.
pareri calcidin comprimate forum medical

Calciul este cel mai abundent mineral din organismul uman fiind necesar pentru dezvoltarea osoasa normala, coagularea sanguina, transmisia neuronala, functia muschiului inimii si tonusul muscular scheletic.

Rolul calciului in organism se revarsa asupra mai multor sisteme si organe ale corpului, contribuind la functionarea mai multor functii de baza.

Vitamina D3 favorizeaza preluarea calciului si stimuleaza fixarea acestuia in oase. Aceasta poate fi produsa de catre organism prin expunerea la soare, dar productia proprie s-ar putea sa fie insuficienta pe termen lung, in special in timpul lunilor de iarna, cand organismul are parte de mult mai putina vitamina D.

Vitamina K este o substanta nutritiva importanta a schimburilor metabolice ale osului, cu roluri in formarea structurii osoase. Vitamina K este responsabila pentru formarea osteocalcinei, o proteina cu rol in fixarea calciului in oase.

Cercetarile arata ca persoanele care au deficit de vitamina K prezinta un risc mai mare de a face fracturi. In plus, pentru femeile care au trecut de menopauza si au oasele mai fragile, s-a demonstrat ca vitamina K ajuta la prevenirea posibilelor fracturi.

Pe langa doza semnificativa de calciu, Calcidin mai contine si 50% din doza zilnica de Vitamina D3 si Vitamina K.

Mod de administrare Calcidin: 2 comprimate pe zi. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
  • Calciu 600 mg - 75% DZR
  • Vitamina D3 2,5 µg - 50% DZR
  • Vitamina K 37,5 µg - 50% DZR
DZR reprezinta doza zilnica recomandata conform H.G. 685/2009

Pentru femeile insarcinate se recomanda consultarea medicului inainte de administrarea oricarui supliment alimentar.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii