Pareri CEBRIUM aminoacizi pentru problemele de memorie. Informatii utile Prospect.

Doppelherz CEBRIUM, părerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate cu topicuri despre suplimente eficiente pentru memorie și atenție:

1. Pareri Pozitive - 3,3

2. Pareri Negative- 1,8
Conform prospectului Cebrium este un supliment alimentar obtinut printr-un proces de productie complex din proteine naturale.

Cebrium este un supliment alimentar destinat în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani.

Cei 14 aminoacizi care se gasesc in compozitia Cebrium sprijina abilitatile mentale, sustin cresterea capacitatii de concentrare, diminueaza afectarile usoare ale memoriei si amelioreaza deficitul de atentie aparut fara cauza patologica.
forum pareri cebrium capsule aminoacizi

Cebrium sprijinã eficient abilitãtile mentale, fiind recomandat în scãderea capacitãtii de concentrare, deficit de atentie, afectarea usoarã a memoriei.

Este indicat adultilor în perioadele de efort intelectual sustinut, în conditii de stres, surmenaj, forme usoare de anxietate si depresie.

Sa nu uitam ca statisticile spun ca unul din zece oameni, cel putin, sufera de oboseala cronica. Iar femeile sunt afectate în mai mare masura decât barbatii. Oboseala poate afecta pe oricine, indiferent de ce profesie sau ce statut social are.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate este necesara administrarea unei capsule de Cebrium pe zi intre mesele principale, evitand asocierea cu proteinele.

Efectele pozitive ale curei cu Cebrium se observa dupa o luna de administrare. Au fost insa si persoane care au semnalat îmbunatatire a starii lor si dupa 2 - 7 zile de la începerea curei.

Cebrium este o formula patentata de aminoacizi sub forma de peptone. Acest amestec este obtinut din materii prime naturale, nefiind un amestec de aminoacizi obtinuti în urma unor reactii chimice in vitro.

Moleculele de aminoacizi sunt identice cu cele regasite în natura în mod obisnuit, iar ele vor gasi calea naturala de a veni în sprijinul sismului nervos central. Cebrium este un produs sigur pentru administrare, nefiind raportate pâna la acesta data reactii adverse.

CEBRIUM SUPLIMENT PE BAZA DE AMINOACIZI, 30 CAPSULE pret 102,00 lei in farmaciile Catena.