Pareri ENDOLEX FORTE efecte benefice asupra circulatiei venoase. Informatiii Prospect.


ENDOLEX FORTE, parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Pareri Pro - 3,2

2. Pareri Contra- 1,7

Conform prospectului ENDOLEX FORTE ajuta la functionarea normala a venelor, capilarelor si vaselor limfatice. ENDOLEX FORTE contribuie la mentinerea tonusului normal al peretilor vasculari.

Endolex Forte comprimate asigura suportul natural al venelor împotriva edemului, crampelor, durerilor si discomfortului din insuficienta venoasa cronica
pareri forum endolex fortere flebotonic

Endolex Forte este o formula sinergica ce are în compozitie bioflavonoidele, diosmina si hesperidina, extractul standardizat de castane (18% escina), extractul standardizat de Ruscus si oligomerii procianidolici din extract de seminte de strugure.

Endolex Forte creste semnificativ tonusul vascular si, ceea ce este foarte important, intensifica transportul limfatic.

Privind mecanismul de actiune celular si molecular, trebuie remarcata capacitatea sa remarcabila de a suprima autoagresiunea leucocitelor si macrofagelor, precum si blocarea sintezei mediatorilor locali ai inflamatiei.

Diosmina si hesperidina sunt flavonoizi siguri si eficienti ce protejeaza structurile vasculare si contribuie la restaurarea integritatii vasculare.
Diosmina protejeaza vasele de sange, creste tonusul venos si circulatia limfatica. Diosmina si hesperidina restaureaza permeabilitatea capilara, reduc edemul si durerea.

Extractele de ghimpe si castan din compozitia ENDOLEX FORTE contribuie la metinerea elasticitatii si a functionarii normale a vaselor de sânge, având efecte benefice asupra circulatiei venoase si limfatice.

Oligomerii procianidolici continuti de extractul din seminte de struguri protejeaza vasele de sânge si contribuie la scaderea permeabilitatii peretilor vasculari si la reducerea fragilitatii capilare

Mod de utilizare ENDOLEX FORTE: administrare orala – 1 capsula pe zi

Compozitie ENDOLEX FORTE:
  • Diosmina  225 mg
  • Hesperidina   25 mg
  • Extract din seminte de struguri  100 mg
  • Extract de Ghimpe  100 mg
  • Extract de Castan   50 mg
Proprietatile farmacodinamice ale Endolex Fortene demonstreaza ca este un supliment venotrop specific (fractiune purificata de flavonoide, micronizata), cu actiune venoprotectoare si limfotonica complexa, necesara pentru actiunea sistemica în dereglarile circulatiei venoase si limfatice la nivelul extremitatilor.

Pret ENDOLEX FORTE 30 de comprimate: 50 lei.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii