Pareri LAROGRIP cu Echinacea Benefic in raceala si gripa. Informatii utile prospect.


Crema LAROGRIP, parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Pareri Pro - 3,0

2. Pareri Contra- 1,9

LAROGRIP stimuleaza sistemul imunitar, antiinfectios, tonifiant, actiune antireumatica, antitermica echinaceea sporeste abilitatea celulelor de a distruge virusurile si bacteriile

Actiune terapeutica si indicatii LAROGRIP conform prospectului.

Echinacea purpurea este o planta cu numeroase utilizari, fiind folosita, în special, în cazul racelilor si al gripei. Echinacea are calitati antibiotice, antivirale si antiinflamatorii, fiind ideala în sezonul rece, în care ne confruntam frecvent cu neplacuta si periculoasa gripa.
Forum Pareri LAROGRIP cu Echinacea si Zinc

Extractul de Echinacea sporeste abilitatea celulelor de a distruge bacteriile, de a inhiba virusurile si de a activa alte raspunsuri si reactii de imunizare a organismului uman.

Efectele benefice ale Echinacea în ameliorarea infectiilor poate rezulta din stimularea sistemului imunitar - administrarea de Echinacea duce la cresterea numarului de celule imune din sânge, ajutând astfel la o ameliorare rapida a racelilor si a afectiunilor asociate.

Extractul de Cortex Salicis contine o substanta de natura glicozidica (salicozida), tanin de natura flavonica (salipurpozidul), derivati de natura flavonica sau helerozide, piecosida, ceara, rezinc, oxalati.

Aceste principii active îi confera acestui extract actiune antireumatica, analgezica, sedativa nervos, tonica, astringenta, coagulanta si usor hemostatica. Extractul de Cortex Salicis este utilizat intern în raceli deoarece scade febra datorita proprietatilor antitermice.

Asocierea extractului de Cortex Salicis cu Echinacea este benefica în cazul ameliorarii simptomelor din raceala si gripa utilizând remedii naturale a caror actiune este complementara si este completata de proprietatile vitaminei C si ale zincului.

Vitamina C intervine în fenomenele de oxidoreducere, fiind cel mai puternic antioxidant; este antiinfectioasa, tonifianta, antitoxica; diminueaza perioadele de convalescenta.

Datorita proprietatilor sale, vitamina C este indicata în: boli infectioase acute si febrile, surmenaj fizic si intelectual, anemii, anorexie, oboseala, neadaptarea organismului la frig, diferite alergii, hemoragii nazale, stres, raceala si gripa, tulburari respiratorii, angine, sinuzite, astenii, insuficienta cardiaca, pneumonii si pleurezii, etc.

Zincul este un microelement cu virtuti antioxidante si are rol important in: formarea leucocitelor, activarea sistemului imunitar, atenuarea simptomelor racelii, favorizarea sintezei acizilor nucleici si a proceselor de regenerare, etc.

Compozitie LAROGRIP per capsula:
  • Echinacea extract 200 mg, 
  • vitamina C 50 mg, 
  • extract Salicis Cortex 150 mg, 
  • oxid de zinc 5 mg si excipienti:amidon de porumb, 
  • stearat de magneziu, talc, gelatina, dioxid de titan, 
  • Quinolina Yellow, Sunset Yellow, Brilliant Blue, Ponceau 4R, 
  • p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de n-propil.
Doze si mod de administrare LAROGRIP: se administreaza pe cale orala 1 - 2 capsule de 2 - 3 ori pe zi.

LAROGRIP 30 capsule LAROPHARM pret 18 lei.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii