Pareri ObeGrass pretul unui tranzit intestinal normal. Informatii Prospect.

ObeGrass, parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile cu topicuri despre suplimente eficiente pentru slabire care ard grasimea si impiedica depunerile adipoase:

1. Pareri Pro - 0.70

2. Pareri Negative- 0,54

3. Pareri Neutr - 0,59

Conform prospectului Obegrass este solutia eficienta pentru un tranzit intestinal normal care, in acelasi timp, te ajuta sa elimini eficient toxinele.

Obegrass prin reglarea tranzitului intestinal si reducerea absorbtiei lipidelor poate fi considerat un remediu eficient impotriva acumularilor de tesut adipos si implicit, a cresterii in greutate.

Obegrass ofera organismului aportul de nutrienti utili sub urmatoarele forme:
pareri obegrass tranzit intestinal opinii forumuri medicale
  • fructo-oligo-zaharide (regleaza tranzitul intestinal avand aceleasi proprietati cu fibrele dietetice, stimuleaza cresterea bifidobacteriilor endogene care protejeaza aparatul digestiv de infectii, ajuta digestia, regleaza si controleaza aciditatea tubului digestiv, reduce absorbtia lipidelor), 
  • chitosan (se leaga de lipide, grasimi pe care le incorporeaza, eliminandu-le apoi prin excretie), 
  • vitamina C (toate parerile medicale sunt de acord ca aceasta vitamina permite o eficienta mai buna a chitosanului), extract de strugure vitis vinífera (actiune antioxidanta).

Obegrass beneficii asupra sanatatii
`
  • Regleaza tranzitul intestinal
  • Reduce absorbtia grasimilor
  • Reduce nivelul de colesterol
  • Elimina eficient toxinele
  • Stimuleaza dezvoltarea bifidobacteriilor endogene
  • Intareste sistemul imunitar

Primul lucru care se poate observa in urma administrarii Obergrass va fi o modificare in obiceiurile intestinale, cu alte cuvinte, se va imbunatati numarul si frecventa scaunelor, la fel ca si textura, culoarea si mirosul. 

Mai mult chiar, se va observa reducerea progresiva a greutatii corporale. Toate acestea pot fi accelerate daca se va opta si pentru o dieta echilibrata si sanatoasa si pentru practicarea unui minim de exercitii fizice.

Prin actiunea ingredientelor sale active din compozitie, Obegrass reduce absorbtia grasimilor si a nivelului de colesterol LDL, fiind un supliment alimentar recomandat in curele de eliminare a toxinelor. 

Obegrass ajuta in procesul de digestie, protejeaza aparatul digestiv de infectii si ii creste imunitatea, regleaza si controleaza aciditatea tubului digestiv.

Obegrass nu are niciun fel de efect advers si poate fi administrat impreuna cu oricare alt tratament medicamentos. 

De asemenea, Obegrass nu trebuie administrat in timpul sarcinii, in perioadele de alaptare si la copiii sub 12 ani (ca oricare alt produs din categorie).

Evaluarea facuta de catre institute de renume mondial - Consiliul Superior pentru Igiena Publica si Academica Natonala de Medicina din Franta - a confirmat si guranta consumarii Obegrass fara riscul de intoleranta digestiva.

Pret mediu OBEGRASS - Supliment alimentar reglare tranzit intestinal: 95 lei. Insa in puteti gasi si la un pret mai mic la promotiile Farmaciilor Catena.


MAI POTI CITI