Pareri PANADOL RAPID te scapa de disconfortul din raceală si gripa. Prospect.


PANADOL RAPID, parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Pareri Pro - 3,3

2. Pareri Contra- 1,6

Conform prospectului, Panadol Rapid contine paracetamol care este analgezic (combate durerea) si antipiretic (reduce febra).

Panadol Rapid grabeste dizolvarea comprimatelor, comparativ cu comprimatele obisnuite de paracetamol, cu ajutorul unui complex de excipienti obtinut printr-o tehnologie denumita Optizorb TM.

Aceasta tehnologie se regaseste în compozitia comprimatelor filmate de Panadol Rapid.
panadol rapid pareri forum medical

Panadol Rapid a fost dezvoltat pentru a îmbunatati dizolvarea comprimatelor si a oferi o absorbtie initiala rapida a paracetamolului, comparativ cu comprimatele obisnuite de paracetamol.

Panadol Rapid este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate usoara-moderata.

Panadol Rapid calmeaza rapid si eficient durerile de cap, migrenele, durerile de spate, durerile de dinti, inclusiv cele aparute dupa efectuarea unor proceduri stomatologice/extractii dentare, durerile musculare, durerile menstruale, nevralgiile, durerile articulare - inclusiv cele din osteoartrita si boli reumatice, durerile în gat, febra si durerea postvaccinala.

Înlatura, de asemenea, disconfortul din raceala si gripa si scade febra.

Nu trebuie sa luati Panadol Rapid :
  • daca sunteti alergic la paracetamol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament
  • daca luati alte medicamente care contin paracetamol,
  • la copii cu vârsta sub 6 ani. 
In plus daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramâneti gravida, adresativa medicului sau farmacistului pentru recomandari înainte de a lua PANADOL RAPID.

Puteti lua ocazional PANADOL RAPID în timpul alaptarii. 

Mod de administrare Panadol Rapid

Comprimatele filmate de Panadol Rapid se administreaza pe cale orala.

1. Adulti (inclusiv varstnici), adolescenti si copii cu varsta peste 12 ani
Doza recomandata este de 2 comprimate filmate Panadol Rapid (1000 mg paracetamol) la fiecare 4-6 ore, la nevoie. A nu se administra la intervale mai mici de 4 ore.

Nu luati mai mult de 8 comprimate filmate în decurs de 24 de ore.

2. Copii cu vârsta cuprinsa între 6 si 12 ani
Doza recomandata este de ½ - 1 comprimat filmat Panadol Rapid (250-500 mg paracetamol), la fiecare 4-6 ore, la nevoie. Panadol Rapid nu se va administra copiilor la intervale mai mici de 4 ore si nu se vor depasi 4 comprimate filmate în decurs de 24 de ore. 

Compozitie comprimate Panadol Rapid:

- Substanta activa este paracetamol. Un comprimat contine 500 mg paracetamol.
- Celelalte componente sunt: nucleu- amidon pregelatinizat, carbonat de calciu, acid alginic, crospovidona, povidona (K-25), stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru, amestec de metilparahidroxibenzoat de sodiu (E 219), etilparahidroxibenzoat de sodiu (E 215) si propilparahidroxibenzoat de sodiu (E217); film: Opadry White YS-1-7003 (dioxid de titan (E 171), hipromeloza, macrogol 400, polisorbat 80), ceara Carnauba. 

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii