Pareri Promopharma florit 14 iarba neagra 10ml flacon. Informatii utile prospect.


Promopharma florit 14 iarba neagra parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Pareri Pro - 2,8

2. Pareri Contra- 1,7

Conform prospectului Promopharma florit 14 iarba neagra 10ml flacon este indicat pentru incapacitatea de a ramane singur, specifica celor care cauta intotdeauna compania oricui este disponibil sa-i asculte pasurile.

Wiki: Principiul pe care se bazeaza terapia florala Bach este acela ca, de cele mai multe ori, bolile de care suferim sunt doar o consecinta a unor tulburari psihoemotionale aparute in urma interactiunii cu ceea ce ne inconjoara sau a unor evenimente traumatice prin care am trecut si pe care nu am reusit sa le uitam.
Forum pareri Promopharma florit 14 iarba neagra terapia Bach

Extrasele de flori au rolul de a diminua toate aceste conflicte interioare si de a restabili armonia organismului.

Terapia Bach se adreseaza individului, nu afectiunii sau simptomelor. Esentele florale sunt menite sa echilibreze deranjamentele emotionale, blocajele care se instaleaza la un moment dat in planul mental.

Mod de administrare Promopharma florit 14 iarba neagra:

Se pun cate 2 picaturi din fiecare remediu ales (se pot alege maxim 4-5 remedii) intr-un pahar cu apa plata.

Acesta se bea pe parcursul zilei, in 4 reprize. Alternativ, se pot pune cate 2 picaturi de Promopharma florit 14 iarba neagra din maximum 6 esente, amestecate in 30 ml de apa, din care se iau cate 4 picaturi, de 4 ori pe zi, de preferat dimineata pe stomacul gol, inainte de pranz, inainte de cina si inainte de culcare; oricum de evitat in timpul meselor.

In situatiile acute, se varsa picaturile direct sub limba, evitand contactul direct cu saliva.

Durata se stabileste in functie de persoana si simptome. Administrarea poate varia de la 1 saptamana la 2 luni (chiar si 1 an in anumite cazuri).

In cazul copiilor, dozele de Promopharma florit 14 iarba neagra raman aceleasi, singura diferenta fiind durata terapiei care ar putea fi mai redusa, avand in vedere receptivitatea majora a varstei infantile.

Desigur, aceasta depinde de evaluarea specifica fiecarui caz in parte.

Terapia lui Bach nu are efecte secundare si nu interfereaza cu nicio alta forma de tratament, inclusiv nutritional, vegetal sau medicamentos; este simpla, naturala si la indemana oricui.

Promopharma florit 14 iarba neagra 10ml flacon promopharma pret Plafar: 32,00 lei

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.




Comentarii