Pareri Zdrovit Hepa-Merz Granule Solutie Orala. Informatii Prospect.


Zdrovit Hepa-Merz Granule, parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Pareri Pro - 3,2

2. Pareri Contra- 1,7

Conform prospectului Zdrovit Hepa-Merz  face parte din grupa: terapia ficatului. Hepa-Merz granulat stimuleaza detoxifierea amoniacului prin cresterea sintezei ureei în ciclul ureei. Hepa-Merz granulat ajuta la detoxifierea extrahepatica a amoniacului din tesuturi.

In tratamentul encefalopatiei hepatice latente sau manifeste din cadrul afectiunilor cu activitate de detoxifiere hepatica insuficienta (de exemplu în ciroza hepatica) si a complicatiilor acestora.

Encefalopatia hepatica sau coma hepatica este o afectiune a creierului cauzata de complicatiile unei afectiune hepatice (in special ciroza hepatica), din cauza careia ficatul nu mai este capabil sa elimine toxinele din sange.
Pareri Forum Zdrovit Hepa Merz Granule

Nu s-a stabilit siguranta administrarii Hepamert granule in timpul sarcinii. Daca sunteti insarcinata veti lua Hepa-Merz numai daca a fost prescris de medicul dumneavoastra.

Deasemenea pana in acest moment nu se cunoaste daca substanta active continuta de Hepa mert granule trece in laptele matern.

Daca alaptati, veti lua Hepa-Mert numai daca a fost rpescris de medicul dumneavoastra.

Nu utilizati Hepa-Merz granulat Zdrovit in urmatoarele cazuri:
  • Hipersensibilitate la L-ornitina-L-aspartat sau la oricare dintre excipienti.
  • Insuficienta renala severa (o concentratie plasmatica a creatininei de 3 mg/100 ml poate fi considerata drept valoare de referinta).
  • Pacientilor care au afectiuni ereditare rare cum ar fi intoleranta la fructoza, malabsorbtie de glucozagalactoza sau deficit de zaharaza- izomaltaza nu trebuie sa li se administreze Hepa-Merz granulat.
Din prospect aflam si care este compozitia Hepa-Merz granulat:
  • Substanta activa este  L- ornitina – L – aspartat 3 grame/ plic
  • acid citric anhidru, aroma de lamaie, aroma de portocale, zaharina sodica, ciclamat de sodium, Orange Yellow S (E 110), povidona, fructoza.
Mod de administrare Hepa-Merz granulat 

Utilizati intotdeauna Hepa-Merz granulat exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Continutul a 1 – 2 plicuri de Hepa-Merz Granulat va fi dizolvat intr-o cantitate suficienta de lichid (de exemplu un pahar de apa, ceai sau suc) iar solutia obtinuta va fi administrata oral pina la de 3 ori/zi.

Datorita experientei limitate, administrarea acestui medicament la copii nu este recomandata.

Daca utilizati mai mult decat trebuie din Hepa-Merz granulat

In caz de supradozaj este necesar tratament simptomatic.

Pret mediu Zdrovit Hepa-Merz Granule 30 plicuri a cate 5 grame granule 200 lei

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii