Păreri ACUTIL pentru memorie preț, compoziție. Informații prospect.

ACUTIL, părerea generală extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate cu topicuri despre medicamente care ajuta in menținerea funcțiilor si performantelor cerebrale:

1. Pareri Pozitive - 0,72

2. Pareri Negative- 0,57

3. Păreri Neutre- 0,55

De pe forumurile medicale aflam ca ACUTIL (producator, Angelini) este un supliment alimentar care ajuta in menținerea funcțiilor si performantelor cerebrale.

Conform prospectului ACUTIL are in compoziție următoarele ingrediente: Omega 3, extract de Ginko Biloba, acid folic, vitamina B12, vitamina E, fosfatidilserina.

Daca despre Omega 3 si acid folic ati mai citiți, va spunem câteva cuvinte despre fosfatidilserina, component importanta din compoziția Acutil.

WIKI: Fosfatidilserina  din compoztia ACUTIL este o substanta solubila in grăsimi, făcând parte din clasa fosfolipidelor.

Fosfolipidele sunt componente necesare ale membranei celulare. Fosfatidilserina se găsește in concentrație mare in creier si este necesara pentru functia mintala a creierului.
pareri acutil memorie forumuri medicale

Fosfatidilserina se gaseste doar in cantități mici in alimentatia normala. Mici cantitati de Fosfatidilserina se pot găsi in lecitina.

Adultii peste vârsta de 50 de ani sunt cei mai predispuși la deficienta de Fosfatidilserina. Daca apare o deficienta, aceasta nu poate fi corectata prin alimentație.

Gingko biloba este cunoscut a avea un efect pozitiv asupra funcționarii creierului, ce include vigilenta mentala, îmbunatățirea memoriei, reducerea lipsei de energie si a oboselii mintale.

Acutil îmbunătățește activitatea creierului si si memoria, furnizând o protecție nutritivă care ajuta in menținerea funcțiilor si performantelor cerebrale.

Acutil comprimate este un supliment alimentar natural recomandat in special persoanelor in varsta, persoanelor active sau adulților supusi stresului si suprasolicitării intelectuale.

Mod de administrare ACUTIL 

Conform prospectului doza zilnica recomandata este de 1-2 capsule Acutil, in timpul mesei sau dupa masa.

A se evita consumul de băuturi alcoolice pe perioada tratamentului.

Acutil poate fi administrat perioade indelungate de timp. A nu se depasi doza recomandata de Acutil. 

Pretul ACUTIL variaza in funcție de farmacii.

Un pret are Acutil la Catena si Dona si alt pret in farmaciile Help Net. Asadar puteti gasi Acutil in farmacii cu preturi cuprinse intre 42 lei si 50 lei.


MAI POTI CITI