Pareri Lyprinol anti-inflamator natural extras din cochilia scoicii verzi. Informatii Prospect.

LYPRINOL, parerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate cu topicuri despre Adevarul despre lyprinol pareri, Lyprinol formula as Prospect lyprinol Dr max lyprinol sau Lyprinol Advanced teapa

1. Pareri Pro - 3,20

2. Pareri Contra- 1,50

Conform prospectului LYPRINOL este un complex lipidic marin ce contine o combinatie inovatoare de peste 90 de fractiuni de compusi lipidici si acizi grasi polinesaturati Omega 3, extrasi din scoica cu cochilie verde Perna Canaliculus, vietuitoare care traieste exclusiv în apele nepoluate, protejate prin lege, din Noua Zeelanda.

Fara sa se numere printre produsele medicamentoase obisnuite, LYPRINOL nu este altceva decat ulei marin pur.

Fiecare capsula de LYPRINOL reuneste o combinatie rara de lipide, asociate cu acizii grasi Omega 3, esentiali pentru sanatate, fiind un puternic antiinflamator si analgezic, este utilizat cu succes in cazul patologiilor de natura inflamatorie.
Pareri Lyprinol anti-inflamator natural forumuri medicale

LYPRINOL este singurul produs la nivel mondial care este elaborat printr-un procedeu tehnologic unic, brevetat, un extract uleios stabilizat CO2, utilizat cu rezultate revolutionare sub denumirea stiintifica de "complex lipidic marin PCSO-524".

Lyprinol capsule este cotat drept cel mai puternic anti-inflamator si bio-protector, de cateva sute de ori mai puternic decat uleiul de peste, de 200 de ori mai puternic decat uleiul din seminte de in (Flaxseed Oil), de 175 de ori mai puternic decat uleiul de somon si uleiul de primula (Evening Primrose Oil), de 125 de ori decat extractul sub forma de pulbere din scoica cu cochilie verde Perna Canaliculus (Green Lipped Mussel Powder) si de 100 de ori decat EPA max (ulei de peste), cei mai cunoscuti anti-inflamatori ai prezentului.

Datorita rezultatelor sale remarcabile, Lyprinol este utilizat astazi de-a lungul întregii lumi, în Australia, Asia, Europa, Canada, USA (cu denumirea "Omega XL"), fara niciun fel de efecte secundare.

Ca si efecte LYPRINOL dovedeste o efecienta deosebita in controlarea majoritatii proceselor inflamatorii se recomanda in terapia urmatoarelor afectiuni:

  • respiratorii, precum astmul bronsic, tuberculoza, emfizemul pulmonar, silicoza, fibroza cistica sau traheobronsitele;
  • cardiovasculare, precum bolile coronariene, infarctul miocardic, hipertensiunea arteriala, ateroscleroza, varicele, fragilitatea capilara sau tromboflebitele;
  • gastrointestinale, de tipul colitelor, gastritelor, inflamatiilor hemoroidale, sindromul colonului iritabil sau a bolii Crohn;
  • neurologice, de genul starilor de nervozitate, stres si anxietate, dementei sau bolii Alzheimer, bolii Parkinson, sindromului ADHD sau a sclerozei in placi;
  • dermatologice (dermatoze, eczeme, psoriazis, micoze) si oculare (retinita, glaucom);
  • ale sistemului osos si articular, aici fiind incluse artritele si artrozele, spondilitele, tendinitele, artritele reumatoide sau fibromialgiile;
  • alte patologii inflamatorii, precum bolile autoimune, alergiile, cancerul, lupusul eritematos, ciroza, anemiile si rahitismul, fibromul uterin, infertilitatea sau complicatiile postoperatorii.

Acidul arahidonic, componenta importanta a reactiei inflamatorii, este transformat in doua modalitati: calea ciclooxigenazei (COX1 si COX2) si calea lipoxigenazei (5LOX) care initiaza biosinteza leucotrienelor.

Lyprinol-ul reuseste sa aduca in plus fata de alte produse anti-inflamatorii de pe piata faptul ca substantele active din extractul de scoica verde actioneaza direct pe acesti mediatori chimici, fiind si un puternic inhibitor al 5-lipoxigenazei, ceea ce duce la obtinerea unor rezultate spectaculoase asupra proceselor inflamatorii din organism.

Mod de administrare LYPRINOL: 1-2 capsule/zi(1 dimineata+1 seara), in timpul meselor sau dupa mese.

In situatii cronicizate se recomanda o cura initiala de 2-4 saptamani cu o doza "de soc" a cate 4 capsule/zi(2 dimineata+2 seara), dupa care se poate lua doza obisnuita.

Daca dozajul initial este prea mare si se resimte un disconfort local si o accentuare a simptomelor (durerilor) se poate reduce la 3 sau la 2 capsule pe zi, pana la aparitia senzatiei de confort, dar nu se intrerupe administrarea.

Pentru copii de 3-12 ani: se administreaza 3 capsule/zi timp de 3 saptamani, apoi se ia doza obisnuita de 1-2 capsule de Lyprinol / zi.

Pentru femei insarcinate sau care alapteaza si pentru copii sub varsta de 3 ani se recomanda consultarea medicului.

Pret Lyprinol 60 capsule 132 lei pe site-ul importatorului.


MAI POTI CITI