Pareri PROXELAN supozitoare Prostatita cronica. Informatii prospect, compoziţie, beneficii.

PROXELAN supozitoare , părerea generala extrasa din media comentariilor de pe forumurile si grupurile monitorizate de MedicaloNet:

1. Pareri Pro - 3,30

2. Pareri Contra- 1,40

Ce este Proxelan Supozitoare şi pentru ce se utilizează

Conform prospectului supozitoarele PROXELAN de la Cicapro sunt indicate in tratamentul local ameliorant si emolient al canalului rectal, in prezenta conditiilor congestive asociate cu prostata acuta si cronica si hipertrofie prostatica benigna.

Incepand din anul 2015 Proxelan este înregistrat ca dispozitiv medical pentru tratamentul Hipertrofiei Benigne de Prostata. Pretul unei cutii de Proxelan cu 10 supozitoare este de 50 lei.
pareri proxelan supozitoare prostata forum

Supozitoarele Proxelan se utilizeaza in  tratamentul local ameliorant si emolient al canalului rectal, in prezenta conditiilor congestive asociate cu prostatita  acuta si cronica si hipertrofie beninga de prostata.

Compozitie ingrediente Proxelan conform prospectului:
  • Helichrysum Oil  Extract (Extract uleios de Helichrysum) - Are actiune antiinflamatoare si cortizon- like
  • Centella Oil Extract (Extract uleios de Centella asiatica) - Are actiune antiedematoasa
  • Essential Oil of  Melaleuca (Ulei esen?ial de Melaleuca alternifolia (Arbore de ceai)) - Are actiune antibacteriana
  • Vitamin E Acetate - Are efect Antioxidant
  • Acid hialuronic - Hidrateaza si regenereaza
  • Extract uleios din seminte de dovleac - Are actiune antiinflamatoare, inhibitor de 5-alpha-reductaza. 5alfa-reductaza este o enzima care transforma testosteronul in dihidrotestosteron(DHT), un androgen mult mai puternic decât testosteronul. 
  • Extract uleios de Boswellia serrata - Relaxant muscular cu actiune antiinflamatoare


Mod de administrare PROXELAN supozitoare. Acest dispozitiv medical se prezinta sub forma de supozitoare pentru uz rectal in urmatoarele moduri:

1. Prostatita cronica – Un supozitor pe zi timp de 10 zile, urmat de un supozitor o data la doua zile pentru  urmatoarele 20 de zile.

2. Hipertrofie benigna de prostata – Un supozitor pe zi. Durata tratamentului este diferita  în functie de pacient.

Administrare supozitorului Proxelan se face in modul urmator: indepartati  supozitorul prin dezlipirea celor  doua  folii pre-taiate de pe blister. 

Introduceti supozitorul Proxelan in rect. Spalati-va  bine pe maini înainte si  dupa  utilizarea dispozitivului medical.

Interactiunile supozitoarelor Proxelan cu alte produse nu sunt cunoscute si de aceea se recomanda sa consultati medicul înainte de utilizarea supozitoarelor in asociere cu alte dispozitive medicale sau medicamente  pentru  uz rectal.

In concluzie, Proxelan este potrivit pentru utilizare îndelungata si este demonstrat de studii ca imbunatateste calitatea vietii barbatului.


MAI POTI CITI