Pareri PERSEDON Noapte cu Melatonina si Valeriana invinge insomnia.

Părerea comentariilor despre Persedon Noapte cu melatonina extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturale pentru insomnie fără efecte secundare:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este Persedon Noapte cu melatonina si pentru ce se administreaza

Conform prospectului, Persedon Noapte x15 comprimate faciliteaza instalarea somnului la persoanele cu dificultati in a adormi si ajuta in mod eficient ajuta la imbunatatirea calitatii somnului.

Pareri PERSEDON Noapte cu Melatonina somn linistit


Persedon Noapte relaxeaza si reduce stresul avand efect sedativ moderat. Prin compoztia sa naturala si echilibrata, Persedon Noapte cu melatonina imbunatateste tonusul general si ajuta la mentinerea sanatatii psihice.

Comprimatele de Persedon Noapte contribuie la mentinerea capacitatii de memorare si concentrare. Prospectul recomanda folosirea lui impreuna cu Persedon Zi.

Compozitie si Mod de Prezentare Persedon Noapte comprimat de 600 mg:
  1. Extract uscat de Valeriana 250 mg
  2. Extract de Mac Californian 150 mg
  3. Extract uscat de Roinita 150 mg
  4. Melatonina 1 mg.
Cateva cuvinte despre Melatoniona Hormonul de Melatonina inhiba activitatea constienta a creierului, blocand capacitatea de concentrare si gandire.

Melatonina inlatura oxigenul si nutrientii de la nivelul tesutului muscular si al altor celule, astfel incat activitatea fizica sa nu mai fie posibila.

Melatonina mai este considerata si colectoarea reziduurilor in organism, deoarece patrunde in fiecare celula a corpului si curata radicalii liberi si celelalte toxine daunatoare.

Din acest motiv, hormonul de melatonina este si un puternic antioxidant natural. Un alt rol al melatoninei este acela de a incetini functionalitatea inimii si a celorlalte organe vitale, exercitand un efect de constrictie asupra vaselor de sange de la nivelul membrelor inferioare si superioare.

Contraindicatii Persedon Noapte: Sarcina si Alaptarea: Adresati-va medicului dumneavoastra înainte de a lua Persedon Noapte.

Conducerea Vehiculelor: in doza recomandata, Persedon Noapte nu are influenta asupra capacitatii de a conduce vehicule.

Folosirea împreuna cu alcool etilic: Nu se recomanda administrarea Persedon Noapte cu alcool etilic.

Mod Administrare comprimate Persedon Noapte 1-2 comprimate/zi, între mese sau cu cel putin o jumatate de ora inainte de culcare. Persedon Noapte se poate administra începand cu varsta de 14 ani.

Pret Persedon Nopate 15 comprimate aproximativ 28 lei

MAI POTI CITI