Control DIGEST Forte pareri comprimate cu enzime digestive naturale. Info Prospect.

Control DIGEST Forte, parerea generala extrasa din media comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate comentarii 2,6, Obiectivitate comentarii 2,4.

1. Pareri Pro - 1,4

2. Pareri Contra- 1,1

3. Sentiment neutru - 2,5

Conform prospectului Control Digest Forte Polisano este un supliment alimentar care calmeaza tulburarile digestive datorate secretiei insuficiente de enzime pancreatice.

Control Digest Forte prin continutul sau in enzime digestive naturale, ajuta, sustine si optimizeaza procesul digestiv al lipidelor, proteinelor si glucidelor.

Control Digest Forte este de ajutor in principal persoanelor care se confrunta cu stari neplacute de balonare, disconfort gastric, diaree sau constipatie, cauzate de consumul excesiv de alimente, precum si persoanelor cu deficit de enzime pancreatice.
pareri control digest forte 30 comprimate polisano

Enzimele Pancreatice contribuie la descompunerea nutrientilor din alimente si faciliteaza digestia si tranzitul intestinal.

Compozitie Control Digest Forte: pancreatina 200 mg

Pancreatina reprezinta un amestec de enzime digestive produse de celulele exocrine ale pancreasului.

Dupa sintetizarea la nivelul pancreasului, pancreatina ajunge la nivelul intestinului subtire, unde participa la procesul digestiv.

Mod de administrare Control DIGEST Forte Polisano

Portia zilnica recomandata pentru adulti: cate 1 comprimat filmat gastrorezistent de 3 ori pe zi, în timpul meselor principale ale zilei.

Comprimatele filmate gastrorezistente se înghit întregi, cu o cantitate suficienta de apa.

Control DIGEST Forte are pretul aproximativ de 12 lei o cutie cu 30 de comprimate.


Comentarii