PARERI Borago Oil VITA CARE Ulei de Limba mielului pentru tratamentul eczemelor, dermatitelor seboreice

Borago Oil VITA CARE Ulei de Limba mielului, parerea generala extrasa din media comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pro - 3,1

2. Pareri Contra- 1,5

Conform prospectului Borago Oil nu se recomanda in cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor diagnosticate cu epilpsie si/sau schizofrenie si celor aflate sub medicatie cu heparina.

BORAGO OIL ( Limba mielului) este utilizat cu succes ca si adjuvant in tratarea artritei reumatoide cat si a eczemelor, dermatitei seboreice sau alte afectiuni ale pielii, de asemenea poate reduce sau preveni inflamatia si uscaciunea acesteia.

Constituindu-se in suportul de sinteza al prostaglandinelor intareste sistemul imunitar, protejeaza organismul impotriva bolilor. Uleiul de Limba mielului intervine de asemenea in mentinerea balantei hormonale.

Ca si planta medicinala LIMBA MIELULUI se foloseste in uz intern in: bronsita, gripa, febra, tuse, boli reumatice, depresii, edeme, retentii urinare, palpitatii, infectii ale cailor respiratorii superioare, hiperhidroza, stimularea secretiei lactate, convalescenta.
pareri Borago Oil VITA CARE prospect indicatii pret
Borago Oil VITA CARE prospect

Datorita continutului de vitamina E si acizi grasi polinesaturati esentiali de tipul acizilor alfa si gama-linolenic in compozitia extractului, produsul naturist BORAGO OIL este recomandat si in neuropatia diabetica si dermatitele atopice. si:
  • mentine nivelul optim al colesterolului , 
  • scade tensiunea arteriala , 
  • regleaza greutatea corporala, 
  • amelioreaza simptomele premenstruale inclusiv mastalgia,
  • imbunatateste functionarea sistemului imunitar ,
  • mentine echilibru hormonal. 

Borago Oil VITA CARE este utilizat cu succes ca si adjuvant in tratarea artritei reumatoide cat si a eczemelor, dermatitei seboreice sau alte afectiuni ale pielii, de asemenea poate reduce sau preveni inflamatia si uscaciunea acesteia.

Constituindu-se in suportul de sinteza al prostaglandinelor Borago Oil VITA CARE intareste sistemul imunitar, protejand organismul impotriva bolilor. Intervine de asemenea in mentinerea balantei hormonale.

MOD DE ADMINISTRARE Borago Oil VITA CARE: 1 – 3 capsule/zi, timp de minim 3 luni Suplimentele alimentare nu trebuie sa substituie o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Borago Oil VITA CARE este un supliment alimentar notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucuresti.

Pret Borago Oil VITA CARE - 36 lei

Asteptam parerile voastre despre Borago Oil VITA CARE.