Pareri FLUXIV comprimate pentru picioare grele. Informatii utile din Prospect.

FLUXIV comprimate, părerea generala extrasa din media comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre suplimente natusitse pentru picioare grele si umflate - Subiectivitate 2,8, Obiectivitate 2,5.

1. Pareri Pro - 0.75

2. Pareri Contra- 0.59

3. Pareri Neutri - 0.62

Potrivit informatiilor din prospect FLUXIV este un supliment alimentar produs de Antibiotice SA cu rol in functionarea normala a vaselor de sange si cu rol antioxidant prin:
  • formarea normala a colageului din peretele vascular, necesar bunei functionari a sistemului venos;
  • regenerarea formei active din forma inactiva a vitaminei E (rol antioxidant) prezenta in organism.
  • protejarea celulelor ce captusesc interiorul venelor impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi (rol antioxidant);
 
Functionarea normala a sistemului venos necesita un stil de viata sanatos cu activitate fizica regulata, cu o dieta adecvata si aport suficient de antioxidanti si flavonoide.
Fluxiv comprimate pareri forum medical
Fluxiv pret mediu 30 lei 60cpr

Factorii perturbatori sunt statul prelungit în picioare sau pe scaun, productia de radicali liberi (stres oxidativ), alimentatia inadecvata, excesul ponderal, lipsa activitatii fizice regulate. 
 
Mentinerea echilibrului intre producerea de radicali liberi si eliminarea acestora cu ajutorul antioxidantilor (de exemplu, vitamina C, vitamina E) este necesara pentru restabilirea tonusului venos, iar comprimatele de FLUXIV tocmai axcest lucru il fac pentru starea dumneavoastra de sanatate.

In compozitia suplimentului alimentar Fluxiv sunt introdusi cei mai cunoscuti antioxidanti cum ar fi acid ascorbic (vitamina C), troxerutin si diosmina / hesperidina, care actioneaza sinergic, exercitand actiune protectoare asupra peretilor vasculari, imbunatatind astfel circulatia sistemului limfatic
 
Vitamina C în oganismul uman este implicata atât în sistemul antioxidant direct, cat si în procesul de transformare a vitaminei E din forma sa inactiva în forma activa.

Pe langa actiunea proprie de protectie a capilarelor, vitamina C potenteaza actiunea troxerutinului, un derivat semisintetic de rutin (rutozid) care face parte din grupa vitaminei P, vitamina permeabilitatii vasculare cu proprietati antioxidante.

Pe langa aceste actiuni importante, vitamina C potenteaza si actiunea vitaminei E, care ajuta la fluidizarea sangelui.

Compozitie FLUXIV conform prospectului:
  • Vitamina C (acid ascorbic) - 100 mg, 
  • Diosmina/hesperidina 9:1 - 180 mg/20 mg, 
  • Troxerutin - 300 mg.

Mod de administrare FLUXIV

Se administreaza oral, 1 comprimat de 2 ori/ zi, timp de 2 luni. Cura poate fi repetata la un interval de 1 luna.

Se va lua în timpul meselor cu o cantitate suficienta de apa.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE

Atentionari speciale privind administrarea Fluxiv

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa înlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Fluxiv este contraindicat copiilor, adolescentilor sub 18 ani si femeilor care alapteaza.

În timpul sarcinii se administreaza cu prudenta, numai la recomandarea specialistului.

Suplimentul alimentar Fluxiv nu se va administra persoanelor cu hipersensibilitate cunoscuta la
oricare dintre componente


MAI POTI CITI