Pareri TRANSPIBLOCK pretul protectiei impotriva transpiratiei. Informatii prospect.

TRANSPIBLOCK Roll-on, parerea generala extrasa din media comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre transpiblock piele sensibila, transpiblock pastile, transpiblock review este bun etc.:

1. Pareri Pozitive - 1,70

2. Pareri Negative- 1,00

3. Sentiment neutru - 2,30

Conform prospectului TRANSPIBLOCK asigura protectie de la 3 pana la 5 zile impotriva transpiratiei, perioada de timp in care nu este necesara utilizarea concomitenta a unui alt antiperspirant.

Roll-onul Transpiblock are un miros neutru, nederanjant si este destinat atat femeilor cat si barbatilor.
Pareri Zdrovit Transpiblock opinii forumuri medicale

Transpiratia excesiva care cauzeaza disconfort si poate deveni o problema stanjenitoare in preajma celorlalti poate fi tinuta sub control cu ajutorul Transpiblock.

Transpiblock functioneaza eficient datorita formulei pe baza de alcool si clorura de aluminiu, care reactioneaza chimic cu apa din glanda sudoripara formand un "dop" care opreste producerea sudoratiei, urmand ca "dopul" sa se dizolve în mod natural in timp de cateva zile.

Compozitie Transpiblock:
  • Alcohol Denat,
  • Aluminum Chlorhydrate,
  • Aqua,
  • PEG-7 Glyceryl Cocoate,
  • Propylene Glycol,
  • Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer.

Utilizare Transpiblock:

Roll-onulTranspiblock se aplica seara pe pielea curata si uscata.

Se asteapta pana axila este din nou uscata .

Dimineata, pielea se spala cu apa si sapun, nefiind necesara reaplicarea produsului.

In prima saptamani de folosire se recomanda utilizarea Transpiblock o data la 2 zile, iar din a doua saptamana se va aplica o data la 3 zile.

TRANSPIBLOCK roll on pentru axila impotriva transpiratiei excesive pret aproximativ 19 lei.

Referitor la prezenta in compozitia Transpiblock a clorurii de aluminiu trebuie sa stiti ca Societatea Americana de Cancer nu are cunostinta de niciun studiu epidemiologic important care sa asocieze riscul cancerului la sn si utilizarea de antiperspirante.

In schimb, un studiu epidemiologic legat de clorura de aluminiu si posibile sale efecte cancerigene, publicat în 2002, a comparat 813 femei bolnave de cancer la san si 793 de femei sanatoase fara a identifica vreo relatie între cancerul la san si folosirea de antiperspirante pe baza de clorura de aluminiu.


MAI POTI CITI