Păreri URONAT GOLD prețul sănătății sistemului urinar. Informații Prospect, beneficii, compoziție și administrare.

URONAT Gold Zdrovit, părerea generala extrasa din media comentariilor de pe grupurile si forumurile cu remedii naturale pentru tratamentul infecțiilor urinare  - Subiectivitate comentarii 2,7, Obiectivitate comentarii 2,3.

1. Păreri Pro - 1,50

2. Păreri Contra- 1,10

3. Sentiment neutru - 2,40

Ce este URONAT Gold Zdrovit și pentru ce se utilizează


Potrivit prospectului Uronat Gold de la Zdrovit este un supliment care contribuie la buna funcționare optima a sistemului urinar. Datorita compoziției capsulele de Uronat Gold au o vizibila acțiune detoxifianta.

Uronat Gold 15 capsule Zdrovit este un preparat complex care conține extracte din parti aeriene de splinuta, din frunze de mesteacăn si din parți aeriene de urzica, având actiune complexa binefăcătoare asupra sistemului urinar.
pareri zdrovit uronat gold zdrovit pret prospect

Cele trei extracte din compozitia Uronat Gold intensifica fluxul sanguin la nivelul rinichilor, crescand diureza, fara sa mareasca si cantitatea de saruri eliminate;

Efectul celor 3 extracte din splinuta, frunze de mesteacan si urzica este amplificat de prezenta vitaminei C din compozitia lor.

Compozitie Uronat Gold capsula de 530 mg contine:

  • 250 mg extract uscat 4:1 din parți aeriene de splinuta, 
  • 100 mg de extract uscat din frunze de mesteacăn cu 2,5% hiperozide 
  • 50 mg extract uscat 4:1 din parți aeriene de urzica.

In scop medicinal, splinuta este folosita pentru a trata diferite infectii, dar si pentru a le preveni. Splinuța este utilizata pentru a trata infecțiile vezicii urinare si pietrele la rinichi.


Splinuta poate acționa ca un diuretic (elimina apa din organism prin creșterea cantități de urina). Aceasta poate avea si proprietăți antiinflamatorii. 

Extractul din frunze de mesteacăn este la rândul lui diuretic (cu eliminare de acid uric), diaforetic si hipotermizant, depurativ, antiseptic urinar si intestinal, antibacterian (fata de Escherichia coli), hipocolesterolemiant, dizolva calculi urinari.

Mod de Administrare Uronat Gold: 1 - 2 capsule pe zi.

Uronat Gold 15 capsule Zdrovit preț aproximativ 20 lei.

MAI POTI CITI