Pharmacore ACNE Control pareri gama pentru tratarea Acneei. Pret decent apreciat pe forumuri.

Pentru a ne face o parere obiectiva despre Pharmacore ACNE Control o gama de cosmetice farmaceutice pentru tratarea acneei trebuie mai inatai sa intelegem ce este ACNEEA, de ce apare si cum se poate trata.

Potrivit dictionarului medical, acneea este o dermatoza provocata de porii inflamati (puncte negre sau puncte albe), cosi, chisturi sau noduli.

Desi nu este o boala periculoasa, acneea poate fi suparatoare si poate desfigura. In cazul unei acnee severe, pot aparea cicatrici permanente. acneea este probabil una dintre cele mai neintelese afectiuni.

Cele mai importante mecanisme in aparitia acneei sunt producerea in exces de sebum, inflamatia din jurul leziunilor, alterarea raportului descuamare-keratinizare in  foliculii pilosi si colonizarea acestora cu bacteria Propionibacterium acnes (P.acnes).

Factorul genetic joaca si el un rol important in aparitia acneei. Este falsa conceptia conform careia acneea este contagioasa si se poate transmite prin folosirea aceluiasi prosop.
pareri pharmacore acne control crema tratament opinii forum
ACNE Control informatii prospecte

Acneea este o boala dermatologica ce are cauze hormonale, nu infectioase, asa incat NU este transmisibila.

Mai mult chiar, NU exista studii medicale de specialitate care sa garanteze ca expunerea la soare reduce manifestarile acneei, ci se stie doar ca soarele camufleaza pustulele, datorita bronzului.

Pentru tenul acneic este necesara o ingrijire adecvata, completa a pielii – in general un singur produs aplicat local sau inghitit nu este de ajuns pentru a actiona pe toate mecanismele din acnee.

Lista preturi 
  • Gel pentru curatare/cleanser Pharmacore pret: 105,00 lei
  • Crema tratament Pharmacore® Acne Control pret: 139,00 lei
  • Gel tratament Pharmacore® Acne Control pret: 149,00 lei
  • Masca hidratanta Pharmacore® Acne Control pret: 121,00 lei
  • Spray de corp Pharmacore® Acne Control pret: 159,00 lei

La pacientii foarte tineri, la inceputul perioadei pubertare alegem de obicei tratamente locale, ii invatam sa curete, sa ingrijeasca corect zonele afectate, sa aplice produsele alese corect si mai ales in mod regulat.

Recomandarea este deci a unei asocieri de produse: gel de curatare, gel sau crema tratament, un supliment oral, folosite zilnic, si, de 2-3 ori pe saptamana, o masca hidratanta.

Daca zona cu leziuni este extinsa la spate, umeri, piept, recomandam utilizarea unui spray special, care se gaseste, de curand, ca optiune terapeutica, si in Romania.

Gama care cuprinde acest spray, Pharmacore Acne Control, are toate produsele mentionate mai sus, acoperind complet toate mecanismele din acnee, si in plus reface functia de bariera a pielii, aspect extrem de important.

In plus, gama Pharmacore ACNE Control contine in compozitie formule si tehnologii patentate, cercetate cu atentie de catre specialisti si asociate optim pentru o actiune completa in acnee: colostru recoltat in prima ora – Rtf1, complexe de peptide cu efect antimicrobian si antiinflamator – Biopep15, Chelisin, precum si extracte naturale (Iris, miere, tarate de orez, Boswellia, Aloe, trifoi).

Produsele Pharmacore ACNE Control se adreseaza oricarui pacient cu acnee usoara sau moderata, preadolescenti, adolescenti sau femei mature, avand componente specifice pentru fiecare dintre aceste categorii.

In functie de gradul de severitate al acneei, se indica asocieri de produse, cu efect cumulativ in tratarea acneei.

Datorita lipsei de interactiuni, a efectului sinergic, de completare a altor actiuni, si de refacere a barierei pielii, produsele cosmetice din gama Pharmacore Acne Control pot fi adjuvante perfecte la orice tratament medicamentos sau de alt fel indicat pentru acnee.

Crema tratament Pharmacore Acne Control blocheaza mecanismul hormonal din acnee:cele doua formule patentate, complexul Iris Florentina si Chelisin, au actiune antiinflamatoare si astringenta, seboreglatoare, si blocheaza excesul hormonilor implicati în acnee, reducând astfel producerea ?i oxidarea sebumului de la nivelul pielii.

Spray-ul de corp Pharmacore Acne Control stimuleaza vindecarea: complexul patentat de peptide de origine vegetala, Biopep 15 , cu efect asupra a 24 de tulpini rezistente ale bacteriei P. Acnes, scade inflamatia si stimuleaza vindecarea pielii.

MAI POTI CITI