DISTONOPLANT pareri distonocalm natural de la Fares. Informatii din Prospect.

DISTONOPLANT Fares, parere medie comentarii de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre tratament cu distonoplant pareri, am luat distonoplant, distonoplant scade tensiunea, dexocalm sau distonoplant


1. Pareri Pro - 1,70

2. Pareri Contra- 0,80

3. Sentiment neutru - 2,50

Conform prospectului capsulele DISTONOPLANT de la Fares favorizeaza mentinerea calmului în conditii de stres si a echilibrului psiho-emotional.

Compozitia DistonoPlant asociaza plante medicinle folosite traditional pentru efectul lor linistitor, tonic, întaritor, efect care a fost si demonstrat prin cercetari asupra substantelor active si mecanismului lor de actiune.

Distonplant este o alternativa naturala si sigura la "celebrul" distonocalm. Aceste este un medicament (un betablocant neselectiv) care se elibereaza in farmacii pe baza de reteta si are in compozitie sulfat de atropina, amobarbital sodic si clorhidrat de propranolol.
Pareri DISTONOPLANT distonocalm  natural fares

Distonocalmul fata de Distonoplant are numeroase efecte secundare, cum ar fi: produce uscaciunea gurii si dificultati de deglutitie si mers, sete, reducerea secretiilor bronsice, midriaza cu cicloplegie, si fotofobie. Alte reactii adverse sunt deprimare respiratorie, tulburari gastro-intestinale, reactii cutanate (eritem multiform, dermatita exfoliativa, uneori letala), hepatita si colestaza, fotosensibilitate, confuzie, tulburari de memorie.

Revenind la produsul Fares actiunea sinergica  a substantelor bioactive prezente în plantele din compozitia capsulelor Distonoplant  îmbunatateste starea emotionala si ajuta la mentinerea starii de bine mentale,  linisteste starile de agitatie nervoasa si iritabilitate,  ajuta la mentinerea echilibrului ritmului cardiac a tensiunii arteriale normale,  contribuie la reducerea disconfortul digestiv cu substrat nervos.

Vinarita este mai cunoscuta pentru efectul ei de linistire în agitatia nervoasa ca ajutor în reducerea starilor de surescitare si stres si pentru îmbunatatirea calitatii somnului.

Schinduful este una dintre cele mai vechi plante folosite. Semintele de schinduf sunt nutritive si sunt folosite traditional pentru stimularea apetitului, pentru efectul lor tonic în starile de slabiciune si pentru reducerea disconfortului la nivel digestiv.

Serlai – salvia sclarea – contine un ulei esential care îi confera proprietati balsamice, aperitive, tonice generale, de sustinere a functiilor stomacului, de reducere a disconfortului digestiv si de linistire în starile de iritare nervoasa si descarcari emotionale.

Studiile au confirmat ca extractul de Salvia sclarea este un antidepresiv natural, cu actiune asemanatoare imipraminei, fiind un  remediu natural pentru tratarea bolilor neurodegenerative.

ATENTIONARI DISTONOPLANT:

Nu se recomanda copiilor sub 16 ani (efectele asupra copiilor sunt insuficient studiate) si în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

DISTONOPLANT SARCINA SI ALAPTARE:

Nu se recomanda femeilor însarcinate.

Mamele care alapteaza pot lua câte o capsula de 2-3 ori pe zi timp de 2 saptamâni. Cura se poate repeta dupa o pauza de 2 saptamâni.

DISTONOPLANT EFECTE SECUNDARE SI INTERACTIUNI:

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

MOD DE ADMINISTRARE DISTONOPLANT:

Copii peste 16 ani si adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi, între mese. Daca este nevoie de un efect mai puternic se administreaza pâna la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Durata curei: 1-2 luni. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.

Distonoplant, N152, capsule pret producator 20.93 lei