Pareri AFINE alimente minune. Beneficii pentru sanatate daca le consumi frecvent.


Sa ne facem o parere despre AFINE, aceste bobițe mov, adevărate perle ale munților și deosebit de prețioase sănătății reprezintă o sursă bogată de vitamine și minerale atât de necesare organismului nostru.

Afinele conțin antioxidanți (antocianină), vitamina C, vitaminele din complexul B, vitamina E, vitamina A, cupru, seleniu, zinc, fier, stimulând sistemul imunitar și prevenind apariția infecțiilor.

Afinele proprietati si efecte benefice
  • Un pumn de afine acoperă necesarul zilnic de fibre al organismului. 
  • Au puține calorii, fiind recomandate în curele de slăbire. 
  • Afinele sunt bogate în mangan, mineral important în procesul de formare al oaselor și în transformarea proteinelor, carbohidraților și grăsimilor în energie. 
  • O porție de afine conține 25% din necesarul zilnic de vitamina C și ajută pielea să-și refacă colagenul, atât de important pentru fermitatea și frumusețea tenului.
Afinele erau folosite în mod tradițional uscate, în tratarea diareei și a toxiinfecțiilor alimentare.
pareri beneficii afine negre

Aceste remedii au o bază științifică, afinele conținând antocianozide, ce au proprietăți antibacteriene și combat unele varietăți de E coli, cauza multor tulburări gastrointestinale. 

Deoarece afinele inhibă bacteriile precum E coli (care se pot întinde în tractul urinar până în vezică), ele sunt de ajutor împotriva infecțiilor recurente ale tractului urinar, cum ar fi cistita. 

Mai mult, afinele, asemenea merișorului, conțin o substanță ce împiedică bacteriile infecțioase să se fixeze pe membrana mucoasă a vezicii și uretrei.

De asemenea, există studii care indica faptul că antocionzidele din afine ar putea stopa deteriorarea vederii

Conținutul ridicat de fibre și antioxidanți puternici din afine ajută și colesterolul rău, aceste fructe fiind un supliment alimentar ideal pentru vindecarea bolilor de inimă. 

De asemenea întăresc și mușchii inimii. Afinele ajuta la îmbunătățirea funcțiilor creierului, a capacității de memorare și învățare. 

Toate acestea se datorează antioxidanților din afine care împiedică îmbătrânirea celulară la nivelul sistemului nervos.

Asadar parerea noastra este ca e benefic sa consumam cat mai multe afine,de preferat proaspete, iar daca nu avem acees la acestea, si suplimentele cu extract de afine ne pot ajuta sa ne mentinem starea de sanatate.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii