Pareri Curcumin Phytosome 500 mg pretul tineretii si sanatatii. Rezumat prospect.


Sa ne facem o parere despre Curcumin Phytosome 500 mg un nou produs de la Secom. care asigura imbunatatirea longevitatii si reducerea efectelor imbatranirii celulare

Conform prospectului suplimentul contine in compozitie Complex Phytosome Meriva  (18-22% cucurminoide) obtinut printr-o tehnologie brevetata de firma Indena SpA - SUA.

Curcumin Phytosome 500mg  asigura echilibrarea sistemului imunitar prin  reducerea multiplicarii si actiunii bacteriilor si a virusurilor care au capacitate de a modifica structura ADN-ului si ARN-ului celular.

Un alt beneficiu al Curcumin Phytosome Secom este ca se implica in procesul de diviziune celulara normala  asigurand  reglarea unor procese de crestere, diferentiere, proliferare, invazie si moarte a celulelor cu multiplicare anormala: reducerea actiunii factorului de transcriptie nucleara NF-kB (factor nuclear kappa) si ale kinazelor MAP (protein kinase activate de mitogeni), care regleaza expresia unor gene implicate in moartea celulara programata.
Pareri Curcumin Phytosome 500 mg opinii cercetari

Moartea celulara programata sau apoptoza celulara  este conform definitiei din dictionarul medical procesul prin care o celula moare linistit, fara a declansa o reactie inflmatorie. Procesul este decalansat de factori interni sau externi celulei, cel mai adesea nu externi organismului si se bazeaza pe informatia genetica si aparatul proteic proprii fiecarei celule.

Curcumin Phytosome participa la mentinerea structurii si a functiilor cerebrale prin:
  • reducerea actiunii toxice a excesului de glutamat
  • mentinerea concentratiei BDNF, factor neurotropic cerebral, ce sustine supravietuirea, cresterea si diferentierea neuronilor
  • reducerea excesului de fier si cupru cerebral
  • reducerea formarii si dimensiunii placilor de beta-amiloid in creier, reducerea actiunii placilor existente
Un alt efect demonstrat al Curcumin Phytosome este imbunatatirea longevitatii si reducerea efectelor imbatranirii celulare care se face prin:
  • reducerea speciilor reactive de oxigen: imbunatatirea nivelului unor enzime antioxidante (superoxid dismutaza, glutation peroxidaza, catalaza)
  • reducerea formarii produsilor de glicare avansata: imbunatatirea secretiei de insulina si sensibilitatii celulare periferice la insulina
  • reducerea concentratiei si acumularii lipofuscinei intraneuronala
Glutationul apara celulele in mai multe feluri. Neutralizeaza moleculele de oxigen inainte ca acestea sa afecteze celulele. Impreuna cu mineralul seleniu formeaza enzima glutation peroxidaza care neutralizeaza peroxidul de oxigen. Glutationul este si o componenta al altei enzime antioxidante, glutation s-transferaza, care face parte din spectrul larg al enzimelor care detoxifica ficatul.

Compozitie Complex Phytosome 500 mg (Per 1 capsula): (Meriva) din Curcuma (Curcuma longa)(extract din radacina, garantat 18-22% curcuminoide) legat cu fosfatidilcolina.

Pretul unei cutii cu 60 de capsule vegetale Curcumin Phytosome 500 mg este pe site-ul Secom 125 de lei.

Cercetarile extensive din ultimul sfert de secol sugereaza ca curcumina este un antioxidant cu biodisponibilitate ridicata poate ajuta la contracararea toxinelor, precum si la influentarea supravietuirii celulare.

In general Curcuminele sunt slab absorbite, insa tehnologia Phytosome ajuta la îmbunatatirea biodisponibilitatii de aceea suntem de parere ca Curcumin Phytosome 500 mg este un pas inainte in valorificare proprietatilor terapeutice ale curcuminei.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii