Pareri DIABETICARE Biofarm supliment diabetici cu extract de Dud alb. Informatii prospect.


DIABETICARE, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,3, Obiectivitate comentarii 2,7.

1. Pareri Pro - 1,6

2. Pareri Contra- 0,7

3. Sentiment neutru - 2,7

Potrivit prospectului Diabeticare de la Biofarm contine componente naturale (extract din frunze de dud alb, acid alfa-lipolic, scortisoara) si crom picolinat.

Substantele din compozitia Diabeticare actioneaza impreuna pentru a mentine in limitele normale concentratia glucozei in sange (glicemia).

Compozitie Diaberticare:
  • 300 mg extract din frunze de dud alb (Morus alba) 
  • 300 mg acid alfa-lipoic 
    pareri diabeticare biofarm glicemie forum
  • 2 mg extract de scortisoara 
  • 40 mcg crom picolinat

Diabeticare de la Biofarm este un tratament adjuvant indicat de catre producator pentru diabetul zaharat de tip 2, Toleranta alterata la glucoza si in cazul Sindromului metabolic.

Sindromul metabolic se defineste prin toleranta scazuta la glucoza, dislipidemie, hipertensiune arteriala, obezitate si hiperinsulinemie.

Sindromul metabolic este denumit si sindromul X, sindromul rezistentei la insulina, sindromul hipertensiunii sau sindromul excesului de catecolamine.

Pe masura ce o persoana inainteaza in varsta, creste riscul de sindrom metabolic. Mostenirea genetica ar putea juca, de asemenea, un rol important in dezvoltarea sindromului metabolic.

Acidul alfa lipoic din compozitia Diabeticare Biofarm este implicat in productia de energie la nivelul fiecarei celule, favorizand metabolismul celular al glucozei, ajuta la mentinerea unor valori optime ale vitaminei E si C in sange, promoveaza productia de coenzima Q10 si glutation in organism.

Extractul din frunzele de dud alb ajuta la eliminarea toxinelor din corp prin intermediul transpiratiei, in timp ce scoarta si ramurelele sunt utilizate in scaderea presiunii sangvine.

Extractul de dud alb reduce valorile glicemiei prin inhibarea si reducerea absorbtiei glucozei, dupa masa, la nivelul intestinului subtire.

Mod de administrare Diabeticare: 1 comprimat de doua ori pe zi (la pranz si cina)

Diabeticare 30 de comprimate pret aproximativ 27 lei.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii