Pareri RUSCOVEN capsule pentru VARICE. Rezumat prospect.


RUSCOVEN capsule, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6, Obiectivitate comentarii 2,4.

1. Pareri Pro - 1,7

2. Pareri Contra- 0,8

3. Sentiment neutru - 2,5

Conform prospectului RUSCOVEN de la Aboca reface tonusul si elasticitatea pielii, inlatura senzatia de oboseala a picioarelor, elimina staza venoasa si imbunatateste circulatia la nivelul extremitatilor.

Ruscoven este indicat si in insuficienta circulatorie periferica, sindrom varicos, tromboze si tromboflebite.

Ruscoven capsule are urmatoarea compozitie:
Pareri RUSCOVEN capsule pentru varice si circulatie
  • Ruscus fitocomplex total din radacina, 
  • Hamamelis virginiana fitocomplex total din frunze, 
  • Ginkgo biloba fitocomplex total din frunze, 
  • Vita de vie rosie fitocomplex total din frunze, 
  • Centella Asiatica (Gotu Kola) fitocomplex total din frunze.
Ruscogenina este o substanta care actioneaza asupra vaselor de sange si reduce inflamatia din tesutul hemoroidal. Fitocomplexul Rusucus trateaza in mod natural varicele si edemele.

Extactul de ghimpe (Ruscus) prezinta actiune antiinflamatoare (datorita acidului cafeic si clorogenic), decongestiva, diuretica (datorita flavonelor) si cicatrizanta (datorita taninului si carotenoidelor).

Vita-de-vie rosie reuneste trei tipuri de flavonoide, concentrate in special in frunzele sale (se gasesc deopotriva in cojile si semintele strugurilor), care previn oxidarea colesterolului, ii impiedica acumularea in peretii vaselor sanguine, preintampinand in acest mod dezvoltarea aterosclerozei.

Datorita prezentei oligo-proantocianidelor, extractul de vita-de-vie rosie are un efect benefic (asemanator cu acela al vitaminei P, un redutabil antioxidant) asupra vaselor sanguine, asigurandu-le o mai buna permeabilitate. 

Gama RuscoVen de la Aboca, nr. 1 in Italia, este remediul ideal impotriva picioarelor grele si obosite. Fiind un tratament 100% natural, care favorizeaza microcirculatia, RuscoVen diminueaza rapid senzatia de picioare umflate si grele, oferind prospetime si confort.

Gama RuscoVen asigura un tratament complet cu actiune complementara sistemica si locala, fiind solutia ideala pentru sanatatea picioarelor.

Ruscoven capsule - Aboca, 50 capsule pret aproximativ 46 lei

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii