EXINAILNER pareri Lac de unghii tratament ciuperca unghiei. Rezumat prospect

EXINAILNER, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4.

1. Pareri Pro - 1,9

2. Pareri Contra- 0,7

3. Sentiment neutru - 2,4

Potrivit prospectului EXINAILNER de la Sandoz este un lac de unghi special bazat pe o formula unica, patentata, care ii permite sa penetreze unghia in profunzime, modificand pH-ul si blocand astfel dezvoltarea fungilor.

EXINAILNER de la Sandoz  trateaza infectia fungica indiferent de agentul etiologic.

Mai mult chiar, Exinailner ajuta la previne raspandirii infectiei fungice la unghiile adiacente distrofice cu risc de infectare,
exinailner pareri lac tratament ciuperca unghiei

In plus Exinailner protejeaza unghia noua, sanatoasa, si previne reinfectarea acesteia.

Conform studiilor infectia fungica a unghiei este o boala relativ frecvanta. In toata lumea, 2% pana la 18% din populatie sufera de o infectie fungica a unghiei la un moment dat.

Ciuperca unghiei piciorului apare, in special, la persoanele cu unghii incarnate sau la cele care sufera leziuni în urma taierii frecvente sau exagerate a unghiilor.

De asemenea, persoanele care practica sport si poarta incaltaminte neadecvata, care preseaza intens pe unghii in timpul alergarii pot suferi mai frecvent de onicomicoza.

Este foarte important sa tratati cat ma rapid infectia fungica a unghiei: cu cat este mai mica zona afectata, cu atat este mai scurta perioada de tratament. Tratamentul prompt poate preveni, de asemenea, raspandirea infectiei micotice catre celelalte unghii.

Compozitie Exinailner lac pentru taratarea ciupercii unghiei
  • Lactat de etil - 87.5%, 
  • Acid lactic - 2%, 
  • glicerina - 5%, 
  • Resacetofenona (2.4 dihidroxiacetofenona) - 0.5%, 
  • Acid citric

Mod de aplicare EXINAILNER.

Produsul antimicotic de la Sandoz se aplica pe toata suprafata unghiei de 2 ori pe zi in primele 4 saptamani de utilizare, apoi o data pe zi pana ce unghia sanatoasa a crescut complet.   

In mod normal, vindecare unghiilor de la maini se realizeaza in aproximativ 6 luni, iar a unghiilor de la picioare in aproximativ 9 pana la 12 luni.  

Pentru aplicarea Exinailner NU este necesara razuirea unghiei inainte de aplicare.

Pretul unei sticlute de 5 ml de Exinailner se invarte in jurul sumei de 55 lei.