GNC Thermo Cla pareri supliment arderea grasimilor. Rezumat prospect.


Inainte de a ne face o parere despre Thermo CLA  o formula avansata produsa de GNC pentru a sustine dietele pentru slabire, trebuie sa va spunem ca acesta are pretul de 229,00 lei pentru 90 de capsule.

De aceea sunt putine pareri si opinii pe forumurile monitorizate despre Thermo Cla, astfel incat sa putem trage cu acuratete si obiectivitate o concluzie. Cele mai multe pareri sunt insa pozitive la adresa GNC Thermo Cla. Cele negative sunt legate desigur de pretul considerat prea mare.

Produsul GNC Thermo Cla se bazeaza pe extracte naturale din sofranel, ceai verde care impreuna cu L-carnitina si cafeina au un efect rapid de topire al grasimilor atat in timpul cat si dupa antrenamente;

Pe langa efectul de ardere naturala a grasimilor, Thermo CLA reduce colesterolul rau, are rol de a anihila radicalii liberi, creste capacitatea de concentrare si energizeaza organismul.

Ingrediente active din compozitia GNC Thermo Cla
  • Vitamina E (ca alfa tocoferol) 20 UI
    GNC Thermo Cla pareri forum supliment arderea grasimilor
  • CLA (Acid linoleic conjugat) (din ulei de sofranel) 1500 mg
  • L-carnitina (Fumarat de L-Carnitina) 200 mg
  • Cafeina anhidra 180 mg
  • Extract din frunze de ceai verde (Camellia sinensis) 40% polifenoli 100 mg


GNC Thermo Cla sustine remodelarea corporala, reduce volumul adipocitelor (acele celule care stocheaza grasimea) prin stimularea fenomenului de lipoliza (metabolizarea grasimii stocate in adipocite – arderea grasimilor) si eliberarea lipidelor in circulatia sanguina.

GNC Thermo Cla accelereaza metabolizarea grasimilor si pe durata noptii, reduce nivelul leptinei (hormon secretat de tesutul adipos in timpul somnului, cu rol in reglarea poftei de mancare).

L-Carnitina ajuta la transformarea grasimilor in energie la nivelul organitelor celulare numite mitocondrii.

Cea mai mare cantitate de l-carnitina se gaseste in inima, ceea ce nu este deloc surprinzator, deoarece inima foloseste acizii grasi pentru combustibilul de care are nevoie pentru a pompa sangele in tot corpul.

Cafeina si extractul de ceai verde din compozitia GNC Thermo Cla au, pe langa un efect termogenic si un efect de stimulare a capacitatii de concentrare si starii de alerta in timpul antrenamentelor intense.

Impreuna, ingredientele din Thermo CLA au un actiune sinergica de stimulare al arderii grasimilor.

Mod de administrare GNC TOTAL LEAN THERMO CLA: administrati doua capsule gelatinoase odata sau de doua ori pe zi. Nu administrati inainte de culcare!

Nu administrati GNC Thermo Cla daca sunteti insarcinata sau alaptati. Daca luati medicamente sau aveti o conditie medicala consultati medicul inainte de a utiliza GNC Thermo Cla. Intrerupeti administrarea cu 2 saptamani inainte de o interventie chirurgicala.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii