INTERFERONAT pareri supliment intarirea sistemului imunitar. Rezumat prospect.

Numarul mare de pareri despre Interferonat Dacia Plant de pe site-ul producatorului ne facem sa credem ca acest supliment alimentar este utilizat de multi pacienti care se confrunta cu probleme ale ficatului care ii fac sa caute un ajutor si dincolo de universul produselor alopate.

Asadar, conform informatiilor din prospect, Interferonat Dacia Plant reprezinta o combinatie unica, inovatoare, armonioasa si echilibrata de 7 extracte fitoactive care au efect de regenerare hepatica, prin stimularea secretiei de interferon, cu eficienta in sustinerea functiei hepatice.

Interferonul este o proteina sintetizata in organism, avand proprietati antivirale, antiproliferative si imunomodulatoare.

Interferonul are rol in apararea organismului atat impotriva infectiilor (bacteriene, virale, antiparazitare) cat si a cancerului, fiind utilizat in tratamentul hepatitelor cu virus B, C si D, leucemiei si tumorilor maligne.
pareri interferonat forum dacia plant

Interferonat reprezinta in esenta un amestec de plante care stimuleaza secretia endogena de interferon, scad citoliza celulelor hepatice, regleaza nivelul transaminazelor din sange si previn degenerarea fibroasa a ficatului (care conduce la aparitia hepatitelor cronice si cirozei hepatice).

Actiune Interferonat Dacia Plant
 • intarirea sistemului imunitar prin sustinerea secretiei de interferon;
 • protejarea si regenerarea celulelor hepatice;
 • normalizarea functiilor hepatice;
 • imbunatatirea starii generale si rezistentei organismului;
 • protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
 • detoxifierea ficatului;
 • mentinerea procesului de multiplicare celulara de la nivelul ficatului in limite normale.

Ingrediente compozitie Interferonat Dacia Plant
 • Armurariu (Silybum marianum) - extract hidroalcoolic cu 80% silimarina din fructe (200 mg);
 • Astragalus (Astragalus membranaceus) - extract hidroalcoolic 10:1 din radacini (150 mg); 
 • Schizandra (Schisandra chinensis) - extract hidroalcoolic cu 2% schizandrine din fructe (150 mg); 
 • Agaricus (Agaricus blazei) - extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (100 mg); 
 • Ganoderma (Ganoderma lucidum) - extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (100 mg); 
 • Noni (Morinda citrifolia) - extract hidroalcoolic cu 40% polizaharide din fructe (75 mg); 
 • Aloe (Aloe vera) - extract hidroalcoolic 20:1 din parti aeriene (50 mg); 
 • Ulei esential de fenicul (Foeniculum vulgare) (0,11 mg).

Uleiul volatil de fenicul are in compozitie: anetol, aldehida anisica, limonen, terpinolen, sabinen, a-tuien, substante bioactive cu actiune coleretica, colagoga si antispastica.

Astragalus determina stimularea secretiei de interferon, cresterea numarului de limfocite T, macrofage, imunoglobulinelor A, G si M, interleukinei-6, celulelor NK (natural killer) si TNF (factorului de necroza tumorala) fiind recomandat ca adjuvant in hepatite virale B si C, precum si in alte afectiuni in care raspunsul imunitar este mult diminuat, cum ar fi infectiile cu papiloma virus, herpes, zona Zoster, meningite virale si viroze respiratorii.

Agaricus are in compozitie substante bioactive cu actiune puternic imunostimulenta (stimuleaza secretia de interferon, TNF-a, interleukina IL-8, limfocite B, celule natural killer, celule T supresoare si macrofage), antitumorala (produce apoptoza celulelor tumorale si inhiba angiogeneza), antimutagena, antivirala, normalizeaza functia hepatica la pacientii cu hepatita B, scade colesterolul si trigliceridele. 

Ganoderma este o ciuperca din clasa Basidiomycetes, care contine: lanostanoizii triterpenici (acizii ganoderici din spori, acizii ganoderici A-Z, acizii lucidenici A-N, alcooli ganoderici, lucialdehidele A-C din miceliu), germaniu organic si polizaharidele, substante bioactive imunomodulatoare, antivirala (prin stimularea producerii de interferon), hepatoprotectoare, antitumorala.

Mod de administrare INTERFERONAT Dacia Plant: adulti si tineri peste 15 ani: cate 1 comprimat de 4 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.

Pe perioade scurte (maxim 3 saptamani) se poate face o cura intensiva cu cate 2 comprimate de 4 ori pe zi. 

Dupa aceasta perioada se continua cu cate 1 comprimat de Interferonat administrat de 4 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei.

Contraindicatii administrare Interferonat: boli autoimune, sarcina, alaptare, copii sub 14 ani, alergie la oricare din componentele produsului.

Dupa cum spuneam, pe site-ul producatorului gasim un numar mare de pareri despre Interferonat care in majoritatea lor sunt pozitive, insa gradul de subiectivate este foarte mare, de aceea este dificil sa discernem realitatea. 

Concluzia este ca daca suferiti de o afectiune a ficatului puteti incerca si Inteferonat-ul ca si supliment alimentar insa fara a opri tratamentul alopat curent pe care este posibil sa il urmati la recomandarea medicului. 

Si nu uitati problema pretului. O cutie cu 120 comprimate de Interferonat costa aproximativ 105 lei. Cantitate care va ajunge pentru o luna de administrare normala.