Mena Q7 pareri despre Vitamina K2 naturala de la Plant Extrakt. Informatii din prospect.

Pentru a ne face o parere despre suplimentul Mena Q7 trebuie sa intelegem rolul important pe care vitaminele din grupul K il au in mentinerea unei stari optime de sanatate.

MenaQ7 este recomandata in principal persoanelor care prezinta factori de risc pentru demineralizari osoase (în special femeilor la premenopauza si menopauza), copiilor în perioada de crestere si persoanelor care prezinta afectari la nivelul matricei osoase, pentru o utilizare eficienta a calciului în organism.

Asadar, conform studiilor vitaminele K sunt vitamine liposolubile, dintre care, mai cunoscuta pentru rolul sau in procesul de coagulare a sangelui este vitamina K1 (fitomenadiona).

Vitamina K2 este o alta vitamina K (menaquinona) ale carei proprietati sunt, in principal, de activare a mecanismelor de legare a calciului la nivelul matricei osoase.

Un aport alimentar insuficient de vitamina K2 duce la oase fragile.
Pareri Mena Q7 vitamina K2 naturala de la Plant Extrakt

Calciul a fost gasit depozitat pe peretii vaselor de sange - rezultand artere rigide si fragile - fiind insuficient in oase si afectand astfel rezistenta si densitatea lor.

Prevenirea osteoporozei este foarte importanta, iar consumul regulat de vitamina K2 (in cantitatea recomandata) este foarte important si usor de realizat cu Mena Q7 Vitamina K2 naturala.

La ora actuala, pentru a preveni osteoporoza, se recomanda schimbarea stilului de viata, cum ar fi renuntarea la fumat, consumul limitat de alcool, exercitii fizice regulate si consumul de suplimente nutritive care combina calciul si vitamina D.

Mena Q7 Vitamina K2 naturala contine in compozitie vitamina K2 naturala si vitamina D3, cu efect benefic la nivelul oaselor si arterelor.

Vitamina D3 stimuleaza sinteza osteocalcinului, iar vitamina K2 naturala activeaza osteocalcinul, care fixeaza calciului la nivelul matricei osoase;

Vitamina D3 contribuie la cresterea sintezei proteinei Matrix Gla (MGP), cea care inhiba fixarea calciului in artere, iar vitamina K2 naturala activeaza MGP-ul.

Compozitie Mena Q7 compozitie per capsula:
  • Vitamina K2 Mena Q7 (obtinuta din Natto / soia fermentata biotehnologic) în ulei de Floarea soarelui 30 mg (echivalent la 45 mcg vitamina K2), 
  • Colecalciferol 0,2 mg (echivalent la 5 mcg vitamina D3), 
  • ulei de In (Linum usitatissimum) 210 mg
  • excipienti (glicerina, gelatina, oxid negru de fier si oxid rosu de fier).
Mod de administrare Mena Q7 Plant Extrakt: adulti si copii peste 12 ani: se recomanda, în general, câte o (1) capsula o data pe zi, administrata cu un pahar cu apa, in timpul mesei sau imediat dupa masa.

Tinand cont ca un aport alimentar insuficient de vitamina K2 creste riscul de depunere a calciului la nivelul arterelor, ducand la artere inelastice, rigide si de legare ineficienta a calciului in oase, ducand la oase fragile pararea noastra este ca daca va incadrati printre persoanele enumerate mai sus suplimentarea dietei zilnice cu Mena Q7 este mai mult decat indicata, mai ales ca pretul unei cutii cu 30 de capsule este de aproximativ 26 lei.